Am rezervat sejurul de pe un site de rezervari si nu am avut nici un fel de probleme cu privire la siguranta acestei actiuni. Mai mult dupa ce am primit confirmarea din partea site-ului, am primit si un mail in acelasi sens din partea conducerii hotelului.
Noi am ales apartamentul cu jacuzi. Spatiul nu este foarte mare dar are toate dotarile pentru 4 stele. De remarcat calitatea mobilierului, TV LCD cu diagonala mare, patul XL foarte comfortabil, curatenia ireprosabila. Baia se remarca prin jacuzi-ul mare de doua persoane (ai la dispozitie chiar si sare de baie).
Pretul pentru cazare nu include micul dejun, dar este acelasi cu celelalte preturi pt. 4 stele din zona.
Cina in restaurantul pensiunii a fost foarte buna, dar totusi atat bauturile cat si mancarea au preturi ceva mai mari in comparatie cu alte restaurante de aceiasi categorie.
Personalul a fost foarte amabil si s-a adaptat la programul nostru atat cu privire la ora de servire a mesei precum si la curatenia in camera.
Ca punct negativ pot mentiona ca inca nu se pot desfasura nici un fel de activitati recreative cum ar fi: biliard, tenis de masa, sauna... , deoarece spariul aferent acestora nu e finalizat.
Alta problema ar fi accesul din sosea, pe un drum de aprox. 1 km prost intretinut.
Trimis de micutu* in 16.12.09 11:47:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (micutu*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Apr.2024 Contele Vladimir, o locație surprinzătoare — scris în 14.05.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2021 Jigniri, risc covid — scris în 09.01.21 de Alexia88 din BUCUREșTI
- Jul.2020 Dezastru — scris în 30.07.20 de Cosm d din CRAIOVA - nu recomandă
- Oct.2018 Oamenii 'sfințesc' locul — scris în 30.10.18 de ana505 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Nov.2017 Batjocură totala — scris în 27.11.17 de Nicole Ion din BUZAU
- Sep.2017 Nu [e] de 4 stele — scris în 24.09.17 de Adinaii din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2017 Atitudine dezamagitoare — scris în 13.09.17 de jcgvipp din BUCURESTI