Prima data am ajung la Contele Vladimir pe la sfarsitul verii 2012 pentru un weekend, ne a placut foarte mult, incat am decis sa facem si Craciunul acolo.
In primul rand, trebuie sa mentionez ca locatia este extraordinara cu view spre castelul Bran, noaptea este chiar spectaculos. Drumul este un pic cam greu, dar o data ajunsi sus merita. privesliste super!
Camerele sunt mari, primitoare, curate, amenajate cu bun gust.
Micul dejun bufet suedez, cam cu de toate, niste painici calde ffff bune. De Craciun au vut si cozonac care a fost f bun. De fapt cam tot ce am mancat mi a placut, au taiat si porcul, am mancat sorici, am baut vin si tuica fiarta si o visinata extraordinara. pe scurt ne am ospatat romaneste.
in ajun de Craciun a venit chiar si Mos Craciun (patronul s a deghizat intr un costum foarte original nu ca mosi Craciun-ii care vin pe la serbarile scolare!). copiii erau in extraz, au zis poezii, s au impartit cadouri, mi a placut mie ca adult, de copii ce sa mai zic...
Patronii tineri, foarte prietenosi, serviabili. ca ex, aveam nevoie de ceva de la farmacie si era deja cam tarziu, i am intrebat de o farmacie non stop, mi au spus ca exista doar in rasnov si au sunat la un taxi care mi a cumparat medicamentul si mi l a adus la pensiune. Chiar am fost placut impresionata.
Fata de la receptie foarte draguta.
Ne am plimbat si cu atv-ul.
Per total chiar ne a placut si vom mai reveni.
Trimis de bvalentinar in 03.06.13 22:59:43
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bvalentinar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@bvalentinar: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Apr.2024 Contele Vladimir, o locație surprinzătoare — scris în 14.05.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2021 Jigniri, risc covid — scris în 09.01.21 de Alexia88 din BUCUREșTI
- Jul.2020 Dezastru — scris în 30.07.20 de Cosm d din CRAIOVA - nu recomandă
- Oct.2018 Oamenii 'sfințesc' locul — scris în 30.10.18 de ana505 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Nov.2017 Batjocură totala — scris în 27.11.17 de Nicole Ion din BUZAU
- Sep.2017 Nu [e] de 4 stele — scris în 24.09.17 de Adinaii din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2017 Atitudine dezamagitoare — scris în 13.09.17 de jcgvipp din BUCURESTI