Pe scurt:
- Camere curate, baie curata, paturi mari.
- Intra fum in camera din spatiile deschise.
- Mancarea la restaurant buna dar f scumpa.
- Personal instruit sa faca bani (agresivi chiar)
- Micul dejun bufet suedez saracacios, niciun fel de leguma, nici macar de decor :)
- La restaurant nu au vrut sa ne serveasca cu bauturi simple sub pretextul ca nu au. In final dupa ce am convenit la o afinata (ca nu aveau Martini, Campari etc chiar daca erau in meniu: S) ne-am trezit ca ne-a adus fara sa ne intrebe un lichior obosit de 20 ron.
- Aceeasi poveste si la mancare (ex: aveau 2 feluri de carne de vita dar puteau sa ne serveasca doar cu cea mai scumpa... dublu la pret 99 ron...). Dupa ce l-am refuzat insistent a spus ca s-ar putea sa mai aiba o portie din cea romaneasca ieftina.
- 4 stele? nu as spune. Am cerut un fier de calcat imprumut si nu au vrut sa ni-l dea, ne-au recomandat servicii de laundry (bineinteles platite).
- Nu au restaurant de nefumatori. Am cerut sa luam masa intr-un alt corp unde aveau amenajate 2 mese si mai vazusem ca se lua cina acolo - la 12 m de restaurant --> taxa de servicii extra inca 25% din total nota! .
Pe scurt - in zona Bran exista alte variante de cazare cu servicii de 4 stele mult mai potrivite versus ... "Contele Vladimir".
Trimis de unclient in 05.01.13 02:18:02
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (unclient); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@unclient: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Apr.2024 Contele Vladimir, o locație surprinzătoare — scris în 14.05.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2021 Jigniri, risc covid — scris în 09.01.21 de Alexia88 din BUCUREșTI
- Jul.2020 Dezastru — scris în 30.07.20 de Cosm d din CRAIOVA - nu recomandă
- Oct.2018 Oamenii 'sfințesc' locul — scris în 30.10.18 de ana505 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Nov.2017 Batjocură totala — scris în 27.11.17 de Nicole Ion din BUZAU
- Sep.2017 Nu [e] de 4 stele — scris în 24.09.17 de Adinaii din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2017 Atitudine dezamagitoare — scris în 13.09.17 de jcgvipp din BUCURESTI