va salut!
sa incepem cu partile pozitive (avem doar una!) ca cele negative sunt destule!
mancare buna, si scumpa - aici nu este nicio problema, calitatea primeaza!
micul dejun in schimb slab calitativ si cantitativ.
locatia de nota 4, drumul greu, rampa de la intrare de 20 %. iar cealalta rampa era impracticabila, deoarece nu s-a ostenit nimeni sa dea zapada de pe acel drum; chiar in momentul plecarii noastre ramasese un turism blocat acolo.
personal putin si slabut pregatit.
mult zgomot in camere, nu sunt deloc ermetizate, jakuzzi este o cada normala cu hidromasaj de calitate medie… pacat de materialele de calitate folosite in camere.
pachetul cu demipensiune este cea mai mare teapa, nu poti manca atat cat ai platit si daca vrei ceva a doua zi nu mai primesti nimic, avand in vedere ca banii au fost pentru ieri... s-a "gandit" un pachet atat de mare si scump incat nu poate fi consumat!
PANA SI MASA DE BILIARD SE INCHIRIAZA PENTRU TOATA ZIUA CHIAR DACA MAI SUNT 2 ORE PANA LA MIEZUL NOPTII!!!
SINGURII CARORA LE-A PLACUT AICI AU FOST STRAINII SI ASTA PENTRU CA RECEPTIONERA (care este si ospatar si etc.) VORBESTE ENGLEZA...
NU VA RECOMAND!
per total: SCUMP SI PROST!
cam acestea sunt conditiile la Contele Vladimir, daca nu esti strain...
Deci, in incheiere doresc doar sa intelegeti ca nu ma deranjeaza sa platesc mai mult atat timp cat conditiile sunt la cel mai inalt nivel ci doar faptul ca se face turism la “japca”, adica daca se poate sa luam tot ce putem de la client, chiar daca data viitoare nu mai doreste sa vina la noi; dar din fericire romanul nu mai este atat de prost si a invatat si el ce inseamna respect si calitate!
Imi cer scuze pentru cei pe care i-am deranjat si va doresc numai bine.
Trimis de mihaizzz in 26.09.11 23:36:19
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihaizzz); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mihaizzz: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo, cu acest prim review.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
- Apr.2024 Contele Vladimir, o locație surprinzătoare — scris în 14.05.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2021 Jigniri, risc covid — scris în 09.01.21 de Alexia88 din BUCUREșTI
- Jul.2020 Dezastru — scris în 30.07.20 de Cosm d din CRAIOVA - nu recomandă
- Oct.2018 Oamenii 'sfințesc' locul — scris în 30.10.18 de ana505 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Nov.2017 Batjocură totala — scris în 27.11.17 de Nicole Ion din BUZAU
- Sep.2017 Nu [e] de 4 stele — scris în 24.09.17 de Adinaii din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2017 Atitudine dezamagitoare — scris în 13.09.17 de jcgvipp din BUCURESTI