Atitudine de neiertat, neospitalieri, ingamfati
Am nimerit aceasta pensiune fara a cauta pe internet inainte. Am gasit niste persoane la receptie (care ulterior s-au dovedit a fi proprietarii) extrem de ingamfati, zeflemitori, cu atitudine de giboni de Romania care se 'dau' patroni.
Am asteptat enorm pana sa faca demersurile de cazare, replicile si comportamentul au fost absolut jignitoare.
Insist sa dau un exemplu edificator: la eliberarea camerei, am fost intrebati daca am consumat ceva din mini-bar. Raspunsul a fost nu. Apoi au facut un schimb de replici intre ei: "Dar, draga, ce incepator esti! Nu ti-ai dat seama inca? "!!! Nu ca ar fi fost justificat comentariul discriminator, dar calatoream cu o masina de lux si am achizitionat cele mai scumpe camere la aceasta asa-zisa pensiune de 4 stele.
Apoi au controlat camera, ca nu cumva sa fi furat biscuitii...
Camera vrea sa para oarecum luxoasa, dar totul (mobilier etc) sunt de proasta calitate. Toaleta mirosea urat. Prosoapele erau desirate si de un alb inecat.
Si pe deasupra, la final au intrebat insistent de cateva ori daca au fost achitate camerele... "Sigur ati achitat? " Raspuns: "Da, s-au achitat la inceput, la cazare! " Toate astea pt ca nu au taiat FACTURA!!!
Trimis de MPOCS* in 22.07.11 00:27:55
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN. A mai fost în/la: Sunt o persoana care calatoreste f mult. Doar in lunile iunie-iulie 2011: Lacul Balea, Lacul Rosu, Sibiu, Predeal, Bucuresti.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MPOCS*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articolul va fi publicat pe site FARA NOTE - crf regulamentului, evaluarile "zero peste tot" sunt interpretate ca "lipsite de obiectivitate minim necesara sau prezentand cu totul exagerat realitatile"
cam acestea sunt conditiile la Contele Vladimir, daca nu esti strain...
pentru ei nu mai conteaza daca vii si a doua oara; banii sa iasa din prima vizitare; dar din fericire romanul nu mai este atat de prost si a invatat si el ce inseamna respect si calitate!
sunt de acord cu cele spuse mai putin la curatenie unde in momentul cazarii noastre a fost ok.
- Apr.2024 Contele Vladimir, o locație surprinzătoare — scris în 14.05.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2021 Jigniri, risc covid — scris în 09.01.21 de Alexia88 din BUCUREșTI
- Jul.2020 Dezastru — scris în 30.07.20 de Cosm d din CRAIOVA - nu recomandă
- Oct.2018 Oamenii 'sfințesc' locul — scris în 30.10.18 de ana505 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Nov.2017 Batjocură totala — scris în 27.11.17 de Nicole Ion din BUZAU
- Sep.2017 Nu [e] de 4 stele — scris în 24.09.17 de Adinaii din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2017 Atitudine dezamagitoare — scris în 13.09.17 de jcgvipp din BUCURESTI