DEZASTRU
Horror
Am intrat pe Booking.com si am facut greseala majora sa nu citesc review-urile. Drumul spre cabana pe o portiune de 300 de m este la o inclinatie de 70 de grade, si parchezi in panta.
despre SERVICII
Pai... prima receptionista in varsta de 15 ani, mi-a incasat cash si mi-a spus ca o sa primesc chitanta pe mail (o sapt mai tarziu, inca nu o am) a doua receptionista a tipat la mine si la restul oamenilor cazati... doamna care face curatenie in bai, sta si la bucatarie sa mai faca o salata... frumos, ce sa zic.
despre CAMERE & COND. CAZARE
La baie miroase a cadavru putrezit si toate camerele au aceasi problema. Pe Booking.com scrie ca Abia este utilata cu sampon, conditioner, fel de dus... aveti doar Sapun (pt ca a zis " domnu Mihai sa nu mai punem geluri de dus in bai " fiind raspunsul doamnei bucatarese/cameriste)
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Restaurantul nu are lumina. Daca afara s-a intunecat, nu mai vezi nimic. Restaurantul nu are meniu sau preturi. Mananci ce ti se da (ca in tabara). Micul dejun " inclus": paine, unt, rosii, castraveti, branza, salam si parizer. Pofta Buna! ????????♀️
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Parcare (Daca nimeresti)
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Nu exista nimic!
Trimis de ux122336 in 01.09.21 09:27:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux122336); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.46219000 N, 25.30528000 E - CONFIRMATE
@ux122336: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 105130&hid=7378.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux122336 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
- Jul.2018 Dezamagire — scris în 31.07.18 de Dan@47 din PLOIEşTIORI [PH] - nu recomandă
- Feb.2018 Nu mergeti acolo — scris în 23.04.18 de Radu_Gabriel din TIMISOARA
- May.2017 Ambalajul frumos, continutul dezastruos — scris în 20.05.17 de Angelica RR din BUCUREşTI - nu recomandă
- Apr.2017 Groaznic! — scris în 23.04.17 de Cristinailcus din BUCURESTI - nu recomandă
- Oct.2016 Patron fara caracter! Nu recomand! — scris în 16.10.16 de RalucaNico din PITEşTI - nu recomandă
- May.2016 Conacul vanatorului (la pomu' laudat...) — scris în 09.05.16 de georgep68 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2015 Vreti zgomot si fum, mergeti acolo... — scris în 01.12.15 de dum94 din BUCUREşTI - nu recomandă