Am fost acasa sau la Conacul Grecului?
Este usor sa scrii impresii atunci cand vacanta ta a fost o adevarata revelatie. Si da, a fost o revelatie, pentru ca la Conacul Grecului din Iselnita nu am fost in vacanta, ci am fost ACASA. Am fost acasa pentru ca: am crescut in casa cu gradina – aici la Grecu este o gradina uriasa; am citi toate vacantele in sezlong si la Grecu am facut acest lucru in cel mai fain sezlong ever, cu baldachin si balans; m-am jucat cu pisica toata copilaria mea, iar la dna. Grecu am reeditat aceasta joaca nu cu una, cu cu doua pisici... si ce pisici, ce ghidusii..., ce tandrete si cata torcaiala... ce sa mai vorbesc, multa. Iar poneiul Billy mi-a a aus cea mai grozava pupatura din acest concediu, pe fata, tandru si soft, cata dragalasenie...
Conacul este foarte linistit si mi-a permis sa ma detasez 100% de problemele de care am vrut sa scap in aceasta vacanta.
Compania familiei Grecu a fost absolut delicioasa: veselie si un spirit subtire si jucaus. Buna dispozitie si relaxare, bucate alese gatite la marmita, impreuna; excursie – de placere – in Serbia; vizita – de lucru – la targul de duminca dintr-o localitate apropiata de Drobeta Turnu Severin... totul, dar absolut totul ne imbie sa repertam experienta. Si o vom repeta cat de curand.
Nota? Ce nota se potriveste oare? Zece, da PLUS ZECE si multumesc familiei Grecu pentru tot si pentru toate.
Trimis de landronache in 26.09.16 17:56:19
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (landronache); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2021 Un sejur reusit — scris în 03.09.21 de over din BUSTENI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Locatie excelenta. Gazde de nota 10 — scris în 10.09.20 de adriancristea2 din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Prietenie — scris în 15.08.20 de ux116898 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Sejur Conacul Grecului — scris în 19.11.19 de eu.vivi din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Drept la replică — scris în 12.08.18 de doru grecu din DROBETA-TURNU SEVERIN
- Jun.2018 Un sejur de poveste — scris în 26.06.18 de anacojoc din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Un concediu de vis — scris în 30.07.17 de Pantovici din ARAD - RECOMANDĂ