Conacul Drahneilor
Conacul Drahneilor, o locatie de vis, situat intr-un peisaj mirific unde totul este autentic romanesc.
Oameni calzi, primitori, dornici sa-ti povesteasca si sa te serveasca cu cele mai bune preparate autentice zonei, sa te faca sa te simti ca in familie.
Este primul an in care am dorit sa petrec Sarbatorile de Paste intr-o alta locatie decat acasa.
Am ales Conacul Drahneilor si nu regret alegerea. Totul a fost neasteptat de bine.
Camere mari, curate, calduroase si pline de energie pozitiva ca de altfel tot ce face parte din aceasta locatie.
Am cunoscut oameni buni, harnici, sinceri si foarte primitori. M-am indragostit iremediabil de locul acesta si de oamenii de aici.
Voi reveni cu siguranta. «3????????????
Trimis de Camelia.61 in 28.04.17 14:54:23
- A fost prima sa vizită/vacanță în VIŞEU
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Camelia.61); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Camelia.61: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@Camelia. 61:
Asemeni lui Webmaster și eu îți urez bun-venit în comunitatea noastră.
Ai scris primul tău review care este mai bun ca primul meu review și uite, eu am ajuns la al 50-lea review. Deci poți și atunci, continuă. Scrie pe unde ai mai fost cît și pe unde vei mai călătorii.
Votul acordat este pentru încurajare.
Poți scrie și reviewuri ample, complete și-ți recomand să citești useri cu experiență pe acest sit.
Drumeții frumoase.
@Mihai18: Multumesc pentru cuvintele frumoase de intampinare ca nou venit și pentru vot. Cu siguranța voi reveni și cu alte comentari din vacantele, minivacanțele sau drumețiile pe care le voi face in viitor.
- Aug.2020 Cam scump pentru ceea ce oferă... — scris în 12.08.20 de ux116822 din - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Sarbatori pascale traditionale de vis — scris în 20.01.19 de geanigi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Un petec cu adevărat maramureşan — scris în 05.08.17 de SAioanei din ARAD - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Conacul Drahneilor - Taram de poveste... — scris în 19.06.17 de MariusIvan din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2017 Superb! — scris în 31.05.17 de Lavi04 din CLUJ-NAPOCA
- May.2017 Oaza de liniste si pitoresc — scris în 30.05.17 de fairmonk din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Un loc ce merita vizitat — scris în 02.05.17 de adriann83 din CRAIOVA - RECOMANDĂ