Cine crede ca e usor sa faci o recenzie unei pensiuni, se insala. Zau, e foarte greu, mai ales cind nu prea ai ce spune de rau despre acel loc si despre oamenii de-acolo.
De obicei, ma documentez mult inainte sa aleg o destinatie. Stiu, probabil toti spun asta, dar chiar ma framint cam mult pina sa fac o rezervare. Citisem numai de bine despre pensiune, dar sincer ne asteptam sa nu impartasim chiar in totalitate entuziasmul celorlalti clienti ai acesteia.
Insa oricit am incercat sa reprosam ceva personalului sau doamnei Tepes, pur si simplu n-am reusit.
E adevarat, am prins o perioada putin aglomerata, dar sint sigur ca in orice alte circumstante am fi beneficiat de aceleasi servicii ireprosabile: amabilitate, curatenie desavirsita, paturi confortabile.
Am lasat la urma mincarea, pentru ca merita o atentie speciala. Fiind un gurmand si un pasionat bucatar amator, am apreciat portiile imense si gustul excelent al mincarurilor, chiar ca la mama si bunica acasa.
Singurul repros a venit din partea prietenei mele, care o acuza pe bucatareasa ca gateste prea bine si ca din cauza asta se va ingrasa! Zau, rar am mai mincat asa de bine la vreo pensiune!
Alte plusuri: gradina mare, treptele din interior din piatra, nu din lemn (zgomot zero cind urca cineva la etaj), camerele destul de bine izolate fonic si numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber (tenis de cimp, fotbal, tenis de masa, biliard).
In concluzie: o pensiune la care ne vom reintoarce cu siguranta cind vom mai vizita Marginimea Sibiului!
Trimis de Gabi_J in 19.07.14 00:08:21
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gabi_J); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Gabi_J: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@webmasterX: Bine v-am gasit! Da, e ok pozitionarea pe harta. Numai bine!
- Jan.2019 Va „mulțumim”!! — scris în 28.01.19 de Gabriel2019 din BRASOV - nu recomandă
- May.2015 Placut si linistit! — scris în 06.06.15 de ARA din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 O vacanță de neuitat — scris în 11.08.14 de carolina1203 din ORADEA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Un loc minunat cu gazde extraordinare — scris în 06.01.14 de ionel64 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Locatie frumoasa si linistita — scris în 05.08.13 de adrianaBuc din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Al doilea ACASA pentru noi — scris în 01.08.13 de magdisha din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Conacul dintre rauri - definitia turismului in Marginime — scris în 09.08.13 de Xla din BUCURESTI - RECOMANDĂ