Weekend de vis la Coliba Plutașilor
Cautam cazare pentru un weekend cu prietenii, și cum reclamele sunt peste tot, aceasta locație mi-a apărut la sugestie. Pensiunea este destul de activă pe site-urile de socializare, așa că a fost ușor sa luam legătura cu proprietarii.
Timpul de răspuns la mesaje este foarte rapid, iar nr de telefon al doamnei este cel real. Foarte drăguță, aceasta mi-a oferit detaliile legate de preț și disponibilitate.
Drumul l-am urmărit pe GPS, locația există pe harta Google.
despre SERVICII
Am ajuns la cazare vineri pe la amiază, cu toate că proprietarii nu stau acolo, ei erau prezenți.
Seara am făcut foc de tabăra, și grătar. Există un spațiu amenajat frumos, cu plită, grătar și tot ce vrei. Carne să ai! ????.
Copiii s-au distrat pe cinste pentru că aveau spațiul de joacă, curte mare.
Duminică după amiază am plecat.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Cabana are spațiu suficient pentru o nuntă, mică. ????????
Sunt 7 camere, cu ????️paturi duble, baie proprie cu ????cadă. In camere nu exista TV, dar pentru noi a fost bonus - ne-am deconectat de știrile rele și oricum, mai tot timpul l-am petrecut afară. Totul curat și aranjat. Bucătăria este complet mobilata, poți chiar și găti.
Ce m-a impresionat este livingul super mare cu șemineu, superb!!! ???? Pe lângă, mai este încă o sala unde se poate lua masa - cu geamuri imense. ⛰️
Curățenie 10!
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
La cererea noastră sâmbăta pe la amiază, doamna ne-a gătit preparate tradiționale ???? - borș de găină și hribi cu smântână. Au făcut doamnele și plăcinte - poale-n brâu. ???? Nebuniee!!
Nu se servește mic dejun, însă sunt două frigidere pe care le poți umple cu ce vrei tu pe perioada cazării. Pentru noi a fost mai ok așa, și mai ieftin. Fiecare a venit cu ce a vrut.
Totodată varietate cât lumea, se merge pe principiul "Cere și ți se va da!! ", bine găti, în cazul ăsta.
Recomand să încercați căpșunile cu smântână și mămăligă. ???? Combinație ciudată, dar tradițională ????????!!
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Localitatea în sine este un muzeu, casele sunt pictate cu motive tradiționale. Foarte interesant!
Exista posibilitatea vizitării Muzeului Ouălor Incondeiate, sau Etnografic.
Fiind o zonă de munte, împrejurimile sunt extraordinare. Poți face drumeții, pârtiile sunt aproape (pentru cei interesați în sezonul rece), din ce am vorbit cu dnl proprietar - dacă se dorește, se pot face și trasee cu ATV-ul.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Pentru toate vârstele!! 10!!
Grătar amenajat frumos, cu de toate. Plită, grătar, masă spațioasă, chiuveta. Totul făcut să te simți ca acasă!!
Spațiu de joacă pentru copii, cu leagăne și tobogane, și o curte extrem de largă și curată. Și în interior există un spațiu amenajat pentru copii, cu jucării și jocuri de grup.
???? Acceptă și animanele de companie!!
Trimis de Georgianaaa in 17.05.21 14:01:16
- A fost prima sa vizită/vacanță în CIOCĂNEȘTI [SV]
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Georgianaaa); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.47897000 N, 25.28238150 E - neconfirmate încă
Bună recomandarea, merită reținută
@Georgianaaa: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mutat în rubrica "Pensiunea Coliba Plutașilor, CIOCĂNEȘTI [SV]" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)@Georgianaaa: Bine ai venit pe portalul turistic AmFostAcolo! Fotografia cu plăcintele „poale-n brâu” e de-men-ți-a-lă! Abia aștept să ajung în zonă să mă înfrupt cu specialități bucovinene. Pot să mă laud că sunt printre persoanele care au mâncat căpșuni zdrobiți cu smântână și mămăligă? Delicioși!
Mulțumim pentru prezentare! Te mai așteptăm! Călătorii frumoase!
@tata123: Vedem unde ne mai duce weekendul!! ????️
Recomand!!!
Super!!!
Merita sa incercati, noi am foat de 3 ori pana acuma si vom mai merge si la vara????. Cat timp am revenit asta spune totul.
Gazdele sunt niste persoane minunate, deschise.
BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
Bine ai venit pe AFA! Așteptăm cu interes și următoarele povestiri.