Am fost cazata in perioada 28-30 iulie 2017. Am organizat intalnirea promotiei de liceu si cautam o locatie intima, cu 13-15 camere, cu restaurant, unde sa incapem toti, sa putem manca bine si sa nu coste o caruta de bani.
Am gasit aceasta pensiune cu o saptamana inainte de eveniment, cand nici nu mai speram, dar poate ca Dumnezeu mi-a purtat pasii acolo, langa Manastirea Varatec, intr-un loc minunat.
Camerele nu erau de lux, dar spatioase, curate, aerisite, unele cu pat dublu, altele cu doua paturi si un apartament cu 2 camere cu pat dublu si o canapea extensibila. Trei camere nu aveau balcon, altele aveau terasa imensa. Camera dubla costa 120 lei. Nu este frigider in camera.
Apa calda, TV, cearsafuri curate... poate prea apretate. Unele camere nu aveau perdea la dus, ceea ce facea sa se stropeasca totul in jur, dar la sfatul meu, patronii au spus ca vor lua masuri in viitor. La fel si cu unele usi care se cam intepeneau.
Personalul, desi putin, a fost foarte amabil si receptiv si ne-a indeplinit toate solicitarile. Mancarea am stabilit-o de comun acord si totul a fost proaspat si gustos.
Curtea este frumoasa, cu spatii verzi, pomi, flori, banci. Noi am stat mai tot timpul intr-un foisor mare, cu mese si banci de lemn, in care am mancat, dansat, discutat, chefuit pana dupa miezul noptii.
In fata pensiunii este o terasa marisoara, cu cateva mese... o prelungire a restaurantului din interior care nu este prea mare, dar suficient pentru 24-26 de persoane cat este capacitatea de cazare.
Colegilor le-a placut locatia, camerele, mancarea si personalul, ceea ce ma face sa spun ca merita sa va cazati la pensiunea Codrii de Arama din Varatec.
In zona aveti ce vizita, caci manastirile din jur nu le poti numara cu degetele de la doua maini.
Trimis de danielaluchian in 17.08.17 00:35:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AGAPIA-VĂRATEC [NT].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danielaluchian); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.14271500 N, 26.27662000 E - CONFIRMATE
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)
— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.
- Apr.2022 De treci (pe la) codrii de aramă... — scris în 03.05.22 de edulup25096 din BACăU - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Ospitalitate — scris în 30.06.18 de K_nu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Intalnire — scris în 20.08.17 de cristibostan din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Peisaj de poveste — scris în 01.07.15 de ElenaS. din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Relaxare — scris în 23.09.13 de mariaaurel* din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Necesita imbunatatiri — scris în 16.09.12 de alinna din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2010 Manastirea Varatec - Pensiunea Codrii de Arama — scris în 12.02.11 de FLORIN BECA* din BUCURESTI - RECOMANDĂ