Totul a inceput prin hotararea noastra de a ne casatori intr-un cadru natural, pitoresc...romanesc. Asa am gasit pensiunea Cetatea Carului, care pot spune ca ne-a oferit mai mult de atat!!
Am avut parte de nunta visurilor noastre (nu ne-am imaginat ca va iesi chiar atat de frumos!) cu ajutorul oamenilor minuntati de la aceasta pensiune (proprietari, bucatarese, ospatari) atenti la detalii, cu bucate alese si cu voie buna! Oameni extraordinari, cum destul de rar mai intalesti in turismul romanesc!
Ne-am simtit ca acasa, in sanul familiei si nu am mai putut pleca, asa ca am luat decizia ca si "Luna de Miere" (de fapt sptamana) sa o petrecem tot acolo!
Recomandam din suflet sa veniti aici si va garantam ca nu veti regreta!
Privelistea de la terasa este parca rupta din rai si te face sa te indragostesti instant de acest loc!
Noua cu siguranta ni se va face dor si vom reveni cu drag de fiecare data cand vom avea ocazia!
Trimis de GeorgianaN in 16.09.16 19:55:50
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (GeorgianaN); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@GeorgianaN: Casă de piatră! și bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 69&ridAnt=73690
===
Conform regulamentului art. 14, secț. B
”Articolele care descriu nunţi, botezuri, banchete, alte evenimente private — organizate, evident, în condiţii cu totul particulare — nu sunt acceptate în concurs = se publică fără PMA. În plus, articolele se publică FĂRĂ NOTE (notele nu sunt relevante pentru condiţii de cazare sau de servire a mesei etc din postura unui turist)
- Feb.2024 Pensiunea Cetatea Carului — scris în 14.02.24 de P Gabriela din TîRGU MUREş - nu recomandă
- Jan.2022 Revelion 2022 de neuitat la Pensiunea Cetatea cerului — scris în 09.01.22 de ux123333 din ROMâNIA - RECOMANDĂ
- Dec.2019 Locul perfect "pentru incarcarea bateriiei" — scris în 05.01.20 de Claudia1 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Revelion 2018 — scris în 13.01.18 de lumi11 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Cetatea Carului - cu suișuri și coborâșuri — scris în 30.12.17 de andreescu.c din GLINA [IF] - nu recomandă
- Jul.2016 Relaxare la Cetatea Carului — scris în 25.07.16 de Gabise din ORADEA - RECOMANDĂ
- Jan.2016 Un weekend reusit — scris în 10.01.16 de alar din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ