EXCELENT
Pensiunea Căsuța cu Trandafiri 1 & 2(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Super vacanta
Am petrecut un weekend deosebit la Casuta cu Trandafiri.
Plin de verdeata, liniște, aer curat, totul pentru a ne relaxa.
Am închiriat unul dintre apartamentele vilei. Am avut bucătărie la dispoziție, foisor propriu, gratar, iar copii s-au bucurat de locul de joaca și de vederea iepurasilor.
Asa cum spuneam, apartamentul a fost spațios, bine compartimentat și mai ales foarte curat.
Recomandam! Noi vom reveni în curând!
Trimis de Roxana Vlad in 12.05.24 20:58:04
- A fost prima sa vizită/vacanță în SLĂNIC [PH]
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Roxana Vlad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.22146900 N, 25.93039600 E - neconfirmate încă
@Roxana Vlad: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului (şi timp de 30 de minute după publicare). Completări se pot aduce şi ulterior — prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
- completările pot detalia condițiile de cazare întâlnite; gradul de mulțumire referitor la servicii, amabilitatea personalului; detalii referitoare la masă (dacă e cazul); cadrul natural; posibilități de acces în zonă șamd.
- pentru a încărca foto din sejur ori minisejur: click aici.
Sau... poate ceva video de pe acolo? — link încărcare video.
- Jul.2022 [Căsuța cu trandafiri 2] Nerecomandabil din punctul meu de vedere — scris în 16.07.22 de ux125971 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Apr.2022 Excelenta locație pentru familii și copii — scris în 30.04.22 de ux124390 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Un loc de neuitat — scris în 28.09.21 de luciamaria65 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Sejur de 4 zile la CT 2 — scris în 20.07.21 de ux121043 din CHIșINăU - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Ne dorim sa revenim — scris în 13.07.21 de ux120871 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2020 Rafinament si confort — scris în 06.12.20 de Adrian7520 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2020 O minivacanta la superlativ — scris în 28.11.20 de llayra din BUCUREșTI - RECOMANDĂ