M-am dus la casa Vinga cu indoiala din cauza review-urilor anterioare insa a fost chiar foarte ok totul. Pentru o familie cu 2 copii care isi doreste un apartament cu conditii foarte bune, fara pretentii de lux, insa fara sa iti lipseasca nimic mi se pare destinatia ideala. Micul dejun foarte indestulator si destul de variat.
Liniste, lume foarte ok (asta imi dau seama ca tine si de noroc). Noi am fost de 1 mai si totusi nu a fost galagie, nu ne-a deranjat nimeni. Personalul zimbitor. Mancare variata si la pranz. Un mic dezavantaj ar fi ca restaurantul functioneaza doar pana la ora 18 (am stiut asta de la inceput pentru ca am intrebat inca de la telefon), insa este situat exact peste drum de restaurantul Sura dacilor.
Au dat caldura in camere desi afara a fost foarte cald, doar noaptea se racorea nitel, apa calda continuu, frigider. Ni s-a facut curatenie in camera desi am stat doar 3 nopti. A, nu am avut balcon, se pare ca unele apartamente au.
Una peste alta noi am fost foarte multumiti si vom reveni cu siguranta.
Trimis de cceausu73 in 02.05.12 12:47:35
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cceausu73); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.59069880 N, 25.54914320 E - neconfirmate încă
Multumim de aprecieri si va mai asteptam! Oricum, preconizam o renovare in 2013-2014. Cu respect, Mihai - manager Casa Vinga - Poiana Brasov
NB casavinga este (sau a fost) reprezentant al unității
- Oct.2022 Dezamagire totala — scris în 11.10.22 de ux127414 din BUCUREșTI
- Feb.2017 Cosmar — scris în 27.02.17 de bluegirl din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2016 Un concediu frumos — scris în 26.01.16 de RUSTICCO din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2012 Plusuri si Minusuri... — scris în 05.11.12 de iancu andreea din BUCURESTI
- Apr.2012 'Calitatea' turistilor si nepasarea hotelierilor = jale — scris în 21.04.12 de dombricka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2011 O experienta frumoasa — scris în 16.06.13 de marius_s27* din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2011 O gura de aer proaspat — scris în 14.06.12 de alinaioana din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ