DEZASTRU
Un cosmar, se lauda ca au pachet allinclusive dar ai impresia ca esti la o pomana. Noi am avut rezervare pt 08.10-09.10.2022 si am fost uimiti ca odata ajunsi am primit reprosuri ca nu trebuie sa intram cu masa de pranz (care avea o ciorba de varza"spalatura", o tava cu fripturele de porc aproximativ 22 buc x 100g, o tava de cartofi prajiti, si o tava de piure de cartofi, o cutie de 2l de ciao si 2 carafe de apa plata pt circa 24 de persoane)
cand am cerut un pahar de suc administratorul a spus ca unele persoane au exagerat cu consumul de suc.
Cazarea are o pozitie buna dar lipsa de interes pt ingrijirea ei se vede inca din parcare. Camere invechite cu ceramica sparta, zugraveala cazuta, mobilier lipit cu scoci si batut in cuie.
Am refuzat sa ne mai cazam si am plecat cu un gust amar legat de mentalitatea lui de business si jigniti ca dupa 2 convorbiri telefonice si confirmarea pachetului odata ajunsi acolo spune ca nu avem cum sa intram cu masa de pranz ci cu cina cu toate pe confirmare de la booking era scris negru pe alb masa de pranz + cina + mic dejun. Este o mare teapa pachetele vandute de ei. Rusine administratorului.
despre SERVICII
lipsa de profesionalizm
despre CAMERE & COND. CAZARE
mobilier deteriorat, ceramica sparta si mult mucegai.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
nu au un bucatar profesionist, cred ca gateste sotia administratorului si o face in sictir.
Trimis de ux127414 in 11.10.22 15:06:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux127414); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.59069880 N, 25.54914320 E - neconfirmate încă
@ux127414: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.
_
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux127414 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
- Feb.2017 Cosmar — scris în 27.02.17 de bluegirl din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2016 Un concediu frumos — scris în 26.01.16 de RUSTICCO din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2012 Plusuri si Minusuri... — scris în 05.11.12 de iancu andreea din BUCURESTI
- May.2012 Super ok — scris în 02.05.12 de cceausu73 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2012 'Calitatea' turistilor si nepasarea hotelierilor = jale — scris în 21.04.12 de dombricka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2011 O experienta frumoasa — scris în 16.06.13 de marius_s27* din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2011 O gura de aer proaspat — scris în 14.06.12 de alinaioana din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ