Am rezervat telefonic un sejur de 3 nopti la Pensiunea Veronica (nu la Casa Veronica, dar sunt in aceeasi curte).
Mi s-au descris camerele si mi s-a dat ocazia sa aleg etajul. Am ales etajul 1 si apoi am achitat online avansul cerut.
Cand am ajuns acolo receptionera ne-a oferit o camera la etajul 2, la mansarda. A spus ca nu are alte camere libere.
DEZAMAGIRE! Fiind (eu si sotul) persoane inalte, ne-am lovit cu capul de peretele inclinat de deasupra patului. Am tras patul in mijlocul camerei ca sa scapam teferi.
Mobilierul din camera era ok, la fel si curatenia, singurele aspecte pozitive.
In baie: cosul de gunoi - defect, uscatorul de par -defect, cuier sau suport pentru prosoape - lipsa, suport la oglinda sau un dulapior centru cosmetice - lipsa.
Pretul / noapte/ camera a fost prea mare in raport cu calitatea.
Am vorbit cu proprietarul pensiunii, dar ne-a zambit spunand ca data viitoare va fi mai bine.
De la vorba la fapta a fost cale lunga, ne-am simtit trasi pe sfoara si acolo nu vom mai merge.
Cine are urechi de auzit, sa auda!
Trimis de mariru in 10.04.18 17:47:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mariru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mariru: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 74&ridAnt=85335
- Jan.2018 La superlativ — scris în 03.02.18 de iulian68 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Un sejur placut si linistit la ape termale — scris în 13.07.15 de zuzu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Placut! — scris în 24.09.13 de aliance din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2013 Confort si eleganta! — scris în 04.09.13 de costi67 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2012 Superb — scris în 28.12.12 de vio_andu_gaby din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2011 Revelion 2011 — scris în 19.05.11 de calinb din ARAD - RECOMANDĂ
- Jan.2011 Foarte relaxant — scris în 29.01.11 de clipa din BUCURESTI - RECOMANDĂ