O locatie foarte frumoasa
Am fost cazati 2 zile in aceasta pensiune, unde ne-am simtit foarte bine. Este o zona foarte frumoasa, cu privelisti deosebite.
Din cate am observat, pensiunea este cautata in special de familii ce au copii. In cele 2 zile in care am stat erau doar astfel de familii. Copiii s-au jucat in voie buna.
Au profitat la maxim de curtea imensa, de tobogan, trambulina, leagane. Este si o piscina in curte, insa nu am putut sa o folosim din cauza vremii racoroase. Conditiile de cazare au fost excelente.
Am stat intr-o camera cu 2 paturi duble. Foarte curat in camera, doamna ce asigura curatenia are grija sa nu lipseasca nimic. Zilnic se intra in camera, se face curat si se schimba prosoapele.
Mancarea este foarte buna. Se gateste doar pentru cei cazati si se prepara zilnic in functie de cererile clientilor. Sunt produse ce provin in mare parte din ferma proprie sau din vecini. Cei interesati pot cumpara de aici sucuri naturale facute de doamna Veronica sau diferite dulceturi.
Din bucatele ce am reusit sa le degustam ne-au impresionat sarmalutele (care au fost unele din cele mai bune mancate vreodata), ciorba de pui si zacusca. Fantastice au fost si preparatele scoase din afumatoare si care pot fi servite atat dimineata la micul dejun cat si la tochitura.
Din pacate nu am putut sta decat 2 nopti. Ne dorim insa sa revenim, eventual intr-un grup mai mare.
Trimis de lucianducan in 22.08.15 23:55:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VAMA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lucianducan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@lucianducan: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jun.2022 Vacanță încântătoare la preț decent — scris în 16.06.22 de sorindezmi din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Nu recomand!!! Gazde neprimitoare!! — scris în 12.01.21 de ux118333 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2020 Un colt de rai — scris în 17.12.20 de ux118130 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 O locatie de vis — scris în 09.06.20 de ux115425 din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Oct.2019 Casa Vero - liniste, aer curat, intimitate, servicii de exceptie, curatenie, mancare delicioasa — scris în 25.08.20 de adelina.nicolae14 din VOLUNTARI [IF] - RECOMANDĂ
- May.2017 Locul potrivit pentru un concediu de vis Pensiunea Casa Vero Vama — scris în 01.06.17 de Alex Modoi* din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jan.2015 Vacanta de poveste la Casa Vero — scris în 14.02.15 de Stefanescu50* din BUCURESTI - RECOMANDĂ