Am ajuns la pensiunea Casa Ursilor din Bradet, in apropiere de Pestera Ursilor din intamplare.
Nu am avut rezervare si dupa vizitarea pesterii am vrut sa gasim ceva convenabil pentru o noapte de cazare.
Am fost placut surprins de conditiile care se ofera la aceasta pensiune.
Am avut o camera de doua persoane in care ca incaput lejer un pat pliant pentru copil.
Lenjerie curata, camera aerisita, baie dotata cu cabina de dus foarte bine intretinuta, toate astea ne-au facut sa ramanem.
In spatele pensiunii este un terem de fotbal cu gazon artificail si o mini piscina, in curs de amenajare.
Pentru doritorii de gratare, exista o zona special dedicata acestei activitati.
Pensiunea are si o terasa frumoasa, pe care se poate manca.
Exista si restaurant, dar nu l-am vazut decat din afara, vremea frumoasa nu ne-a indemnat sa intram.
Daca as gasi un minus la aceasta pensiune este meniul oferit de restaurant.
Trei feluri de ciorbe, trei felul doi plus traditionala ceafa de porc la gratar si mititei...
Mancarea este gustoasa, preturile convenabile (am platit 4 lei pentru o bere Ciuc de 500 ml :)), dar ma gandesc ca pentru un sejur mai lung ar fi cam monoton.
Personalul pensiunii este foarte amabil. Fara exagerare, cred ca nu am mai intalnit nicaieri oameni atat de serviabili, mereu cu zambetul pe buze si care te fac sa te simti binevenit.
Recomand cu caldura, daca voi mai trece prin zona, cu siguranta ma voi caza la ei.
Trimis de ovidiu ioan in 04.08.14 20:16:50
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ovidiu ioan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.57470780 N, 22.53434640 E - neconfirmate încă
- Apr.2022 Extraordinar de frumos — scris în 30.04.22 de ux124383 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Recomand cu drag! — scris în 23.08.19 de OanaAlina din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ