Recomand Pensiune Casa Simona din Poienile Izei.
O locatie foarte curata, gazdele sunt persoane deosebite, iar bucatele sunt delicioase.
Am petrecut 4 nopti in pensiune, iar cand spun ~am petrecut~ vorbesc chiar de petrecere la propriu. Am fost primiti cu ospitalitate si prietenie, am fost tratati cu palinca si afinata non stop, am mancat cele mai bune mancaruri si sa nu va mai povestesc de prajiturile Simonei (gazada). Intr-o zi fiind si ziua de nastere a unei prietene din grup, gazdele noastre ne-au facut o surpriza si au adus ceterasi pentru o petrecere pe cinste, ne-a pregatit tort, iar noi ne-am imbracat in frumoasele straie maramuresene (pe care le-am avut la dispozitie din partea gazdelor).
Nu pot descrie in cateva cuvinte vacanta frumoasa pe care am petrecut-o si ne-am intoarce oricand acolo.
P. S. nu va mai povestesc in ce zona frumoasa este situat satul Poienile Izei, un colt de rai
Trimis de magdaghe in 09.08.19 15:48:57
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (magdaghe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.69788110 N, 24.12722860 E - neconfirmate încă
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 12&ridAnt=95530
- Aug.2022 Superb. — scris în 09.08.22 de ux126569 din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Relaxare maxima! — scris în 22.08.19 de corinamaria din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Răsfăț în Maramureș — scris în 25.08.18 de Mari-a din RM VALCEA - RECOMANDĂ
- Feb.2023 Oameni calzi din Maramureș — scris în 19.02.23 de ux128493 din BOTOşANI - RECOMANDĂ