Casa Serena o surpriza placuta pentru noi. Raportul pret - calitate excelent!
Am ocupat 7 camere din 10 (gradul de ocupare a fost de 100%), primirea grupului a facut-o patronul Ovidiu, intampinandu-ne cu cate un paharel de palinca (mai tarziu s-a lasat cu mai multe) si 2 platouri cu aperitiv, care au fost binevenite dupa circa 4 ore de condus.
Cele 7 camere ocupate au avut lenjeriile curate, intr-o singura camera, mirosea putin a canalizare,
in rest, trebuie sa mai schimbe feroneria la o parte din usi (nu ne-a deranjat faptul ca nu se deschideau prea bine o parte din usi), mocheta pe hol este schimbata, cred ca va urma si in camere inlocuirea mochetei.
Baia la camera 8, in regula, un mic inconvenient la aceasta camera a fost ca era asezata deasupra bucatariei, iar la ora 6,30 (ora, la care oricum eram cu ochii deschisi, asa ca nu a fost asa mare deranjul) au fost mici zgomote venite din bucatarie. Prosoapele curate!!
In restaurant totul a decurs minunat, micul dejun, pranzul si cina de 3 stele! O bucatareasa minunata care ne-a rasfatat cu ce am dorit noi sa mancam. Nota 10!!
O echipa minunata si un patron popular ne-au facut un sejur de 3 zile excelent!!
Mai revenim!!!
Trimis de ciordi in 05.12.17 12:39:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ciordi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.52925300 N, 25.36332100 E - neconfirmate încă
@ciordi: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 54&ridAnt=83481
- Jul.2022 Evitati Casa Serena — scris în 19.07.22 de alana2002ro din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2019 Verde de Predelutz — scris în 04.08.19 de Feldmanfelix din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Feb.2019 Nu recomand — scris în 02.04.19 de ioanaily din IAşI - nu recomandă
- Aug.2017 Cea mai neplacuta experienta de cazare din zona — scris în 07.09.17 de inaalexandra din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2016 Locatie excelenta — scris în 12.09.16 de Geta44 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2015 Relaxare — scris în 04.01.15 de crina1977 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Cea mai neplacuta primire de pana acum — scris în 17.08.14 de parkranger din TARGU JIU - nu recomandă