Casa Mosului cu adevarat si-a ales bine numele. Un batran ursuz pus pe reguli stricte si pe luat banii in avans, care vrea sa se vada cu banii in mana apoi nu mai conteaza, nu il mai intereseaza absolut nimic legat de ospitalitate sau cum se simte clientul. Nu ca ar vrea cineva sa-si petreaca sejurul cu batranul dar nu prea poti face abstractie de el ca e peste tot, verifica, cauta, etc.
Daca vrei sa mananci nu ai nici o sansa, sau trebuie sa i zici cu o zi inainte, ca si cum o omleta din 2 oua e atat de greu de facut. Pentru noi, care eram in luna de miere si eram in trecere, a fost ffff nasol, am si plecat a doua zi fara sa anuntam.
Ne luase bani pe 3 zile si a doua deja nu am mai suportat gazdele. am uitat si de milioanele date in plus doar sa plecam de acolo. ne am gasit o alta pensiune la ocna sibiului f frumoasa unde am petrecut ultima noapte.
Un sfat pentru cine a lasat batranii sa aiba grija de o pensiune dealtfel f frumoasa: lasati bietii oameni sa se bucure de pensie si angajati pe cineva sa aiba grija de pensiune. oamenii vin cu elan si platesc sume enorme crezand ca locatia si frumusetea pensiunii spun tot dar pleaca cu un gust amar si cu banii dati. NEVER AGAIN!!
Ps: locatia e excelenta lacul balea e superb si transfagarasanul la fel
Trimis de dianahat in 02.02.13 15:57:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CÂRȚIȘOARA. A mai fost în/la: maramures, pensiunea doina, brasov etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dianahat); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@dianahat: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@dianahat:
”ne am gasit o alta pensiune la ocna sibiului f frumoasa unde am petrecut ultima noapte.
Ne-am bucură să citim impresiile tale (și) de la această pensiune - vezi aici lista destinațiilor din Ocna Sibiului amfostacolo.ro/romania-pa ... ibiului,92,1222
(dacă pensiunea respectivă nu are încă rubrică proprie pe sait, o poți adăuga în 2 minute, folosind linkul "Adaugă hotel/pensiune/călătorie" din partea inferioară a paginii)
- Sep.2022 Incantator la Pensiunea Casa Mosului — scris în 29.09.22 de Elena Ciuca din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2021 La casa moșului vitreg — scris în 21.03.21 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Cea mai dezamăgitoare vacanta — scris în 29.08.20 de ux117265 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2018 Mai bine nu! — scris în 13.08.18 de alina 2 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Oct.2017 Dezamagitor!!! — scris în 19.10.17 de Simona1308 din CONSTANTA - nu recomandă
- Jun.2016 De gandit inainte de a lua decizia! — scris în 04.07.16 de marcuc din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2016 Sarbatori de Pasti intr-o locatie excelenta — scris în 02.05.16 de simona dinu din PIPERA (VOLUNTARI) [IF] - RECOMANDĂ