O locatie de top a turismului romanesc
Aamplasarea- pe malul Dunarii, pensiune gen boutique cu 5 camere.
Exterioarele si interioarele de prima clasa, proprietarii au acordat mare, mare atentie detaliilor atat exterioare (piscina, balansoar, verdeata, peluza) cat si interioarelor (daca ajungeti veti vedea cat adevar!).
Menu-ul este foarte bun (deosebit de gustoasa ciorba de peste sarbeasca!)
Totodata remarcabila este si atitudinea gazdelor, 2 soti -customer oriented, care chiar stiu sa faca turism...
O recomand cu tot dragul, pentru perechi mai tinere sau mature, pentru cupluri cu copii sau tineri casatoriti.
Mergeti acolo, astept raspuns de la dvs.
Trimis de marcuc in 05.07.16 12:27:43
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marcuc); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.68193160 N, 22.35045350 E - CONFIRMATE
@marcuc - Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 50&ridAnt=69891
@marcuc - Noi așteptăm și niște poze de la tine. Ar fi mai convingător! Te-am votat!
Eu am fost la aceasta pensiune în 2014... intr-adevăr este o super pensiune (vezi impresii).
- Nov.2023 Turism din suflet — scris în 05.11.23 de anamariavarga din CHIAJNA [IF] - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Pensiunea Casa Mircea, locul unde intimitatea si discretia sunt la ele acasa — scris în 27.08.23 de raluca banu din GOLEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Vreti cateva zile in natura, intr-o atmosfera calda alaturi de o gazda perfecta? — scris în 03.04.18 de Aesia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2015 O vacanta minunata — scris în 15.01.16 de cristina ale din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 O minivacanta reusita — scris în 22.07.15 de celeste din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Deosebit de plăcut!!! — scris în 02.09.14 de Nina Busuioc din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2014 Un loc in care TOTUL spune "Bine ai venit!" — scris în 24.05.14 de airam din BUCURESTI - RECOMANDĂ