BUN
Casa Mircea este incadrata de o curte extrem de generoasa cu mai multe terase/zone unde te poti relaxa, chiar si o piscina. Intregul exterior este foarte bine intretinut si fiecare zona este tratata cu mare atentie. Zona de relaxare se continua cu un ponton generos chiar pe malul Dunarii. Cred ca vederea catre Dunare este din toate locurile fie camere, terase, restaurant, gradina. Canapele si fotolii comode te indeamna sa petreci pe ponton timp de calitate alaturi de cei dragi.
Camera ca si intreaga pensiune sunt amenajate cu extrem de mult bun gust, la fel si aici fiecare locsor este studiat si armonizat cu intreaga locatie. Decoruri diverse, mobilier rafinat (si nu, nu sunt iesita din casa pentru prima data :)) )), arhitectura calda si primitoare.
Rsstaurantul la fel cu vederea pe care o cautam cu totii in Clisura. Preparate fancy, aranjate frumos, servite placut, gustoase, vesela in ton cu restul interiorului. Am servit doar micul dejun dar cu siguranta data viitoare incercam si alte preparate. Preturi ca peste tot la mancare iar la bauturi mai mult decat decente.
Gazdele - eh aici este si obarsia acestul loc mirific. Am mai fost in locuri frumoase insa aici ne-am simtit extraordinar. O alta locatie in Romania unde se face turism de calitate si ma simt norocoasa ca am gasit-o. Felicitari dragi gazde! Mereu am pus mare accent pe servicii si aici au fost desavarsite (primire, indrumare, comunicare, acomodare etc).
Trimis de anamariavarga in 05.11.23 22:15:19
- A fost prima sa vizită/vacanță în EȘELNIȚA [MH]
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anamariavarga); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.68193160 N, 22.35045350 E - CONFIRMATE
- Aug.2023 Pensiunea Casa Mircea, locul unde intimitatea si discretia sunt la ele acasa — scris în 27.08.23 de raluca banu din GOLEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Vreti cateva zile in natura, intr-o atmosfera calda alaturi de o gazda perfecta? — scris în 03.04.18 de Aesia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2016 Superb — scris în 05.07.16 de marcuc din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2015 O vacanta minunata — scris în 15.01.16 de cristina ale din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 O minivacanta reusita — scris în 22.07.15 de celeste din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Deosebit de plăcut!!! — scris în 02.09.14 de Nina Busuioc din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2014 Un loc in care TOTUL spune "Bine ai venit!" — scris în 24.05.14 de airam din BUCURESTI - RECOMANDĂ