Noi mergem de ani de zile la Herculane atat pentru unele probleme de sanatate dar si pentru ca acolo ne "incarcam bateriile". Experienta anilor trecuti legata de cazare a fost foarte neplacuta (ultima a fost la Hotel "Hercules").
Anul asta insa am fost la Casa Mihai - am gasit-o anul trecut si am dat de ea si pe net. Am facut rezervare prin telefon, am si negociat - dat fiind ca stateam mai multe nopti. Acolo mi-au placut camera, terasa, bucataria - poti sa-ti faci mancare, dar foarte mult piscinuta care este in dotare - cu apa termala si faptul ca am putut sa fac plaja.
La inceput am fost surprinsa neplacut ca nu venea nimeni sa faca curatenie. L-am intrebat pe patron cum se procedeaza in aceasta problema si ne-a spus sa o chemam pe fata care era permanent acolo si era responsabila cu acest aspect si sa-i spunem exact ce vrem. Asa am facut si s-a rezolvat problema. Pana la urma a fost chiar mai bine, pentru ca nu ne deranja niciodata si o chemam noi cand aveam nevoie.
Mi-a placut si vom mai sta acolo si pe viitor.
Trimis de Syntia in 20.09.11 14:36:06
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HERCULANE.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Syntia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.88110160 N, 22.41612340 E - neconfirmate încă
- Sep.2013 Un raport calitate-preț ireproșabil — scris în 29.09.13 de mario79 din BOLBOşI [GJ] - RECOMANDĂ