Pensiune cu conditii de 4 stele, foarte curata. Cand am intrat in curte, am avut senzatia ca suntem in gradina raiului - multe straturi cu flori ingrijite, gazon, muscate la balcoane, brazi, loc de joaca pentru copii, si totul, foarte curat.
Am stat intr-o camera cu zona de bucatarie si zona de relaxare si cu balcon mare. Atat in camera, cat si in restul pensiunii, totul este de calitate, de bun gust si foarte bine gandit, nu lipseste nimic si nu este nimic inutil.
Micul dejun a fost variat și foarte gustos. In zilele calduroase am mancat in foisor iar in cele reci - in sufragerie. Cred ca gazda a gandit pensiunea ca si cum ar fi fost pentru familia dansii, nu pentru clienti (cum am constatat in alte locuri). De fapt, nici nu te simti client, ci musafir.
Doamna este o gazda desavarsita, dornica sa te ajute, sa te faca sa te simti bine, prezenta tot timpul, atenta la amanunte. Cu siguranta vom reveni la aceasta pensiune si o recomand celor ce apreciaza calitatea.
Trimis de laurina072000 in 13.08.13 19:06:11
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laurina072000); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Apr.2019 O cazare potrivita pentru familii si grupuri — scris în 22.04.19 de luminitai din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Feb.2017 Mai degraba nemultumiti — scris în 13.02.17 de RobertRO* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2016 Vacanta — scris în 17.09.16 de mflorentin din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2016 O locatie de vis — scris în 16.07.16 de Romina30 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- May.2016 Recomand — scris în 31.05.16 de liviu-durac din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- May.2016 Locatie superba — scris în 06.05.16 de bogdanionel din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Jan.2016 Pensiunea Casa Medievală — scris în 21.02.16 de Anca Toma din BUCURESTI - RECOMANDĂ