Cazare buna pentru o familie cu copii
Incep prin a va spune ca mergem in Vama Veche de vreo... 10 ani. Am avut cazare in diferite locuri, dar de vreo 3 ani ne cazam la Casa Luca.
Rezervarea am facut-o devreme (in luna iunie am sunat prima data si mi-au rezervat camera, iar in iulie am trimis avansul). Am ajuns in ziua cazarii pe la ora 9 (fiind cu doi copii mici am plecat devreme de acasa ca acestia sa doarma pe drum). Pe la ora 10 s-a eliberat o camera si ne-am cazat.
Camera rezervata a fost matrimoniala, cu aer conditionat si balcon. Totul in camera a fost ok. Balconul are si o sarma pentru intins rufele. Am avut pana si umerase in sifonier. Singura problema pe care am avut-o in prima noapte au fost tantarii. In rest, pensiunea este foarte curata, miroase bine peste tot, proprietarii sunt foarte draguti.
Anul acesta proprietarii au deschis jos, in curtea pensiuni, si un restaurant. Am mancat aici de cateva ori. Sotului meu i-a placut tare mult tochitura si ciorbita radauteana, iar fetitei noastre ficateii de pasare.
Imi pare rau ca nu am facut poze in pensiune, dar cele care se gasesc pe net reflecta realitatea.
Anul viitor am decis sa mergem in Grecia, dar sotul vrea sa venim cateva zile si in vama. Daca va fi asa, cu siguranta tot aici vom sta.
Trimis de alexandra15 in 28.08.13 16:22:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alexandra15); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.75359330 N, 28.57149470 E - neconfirmate încă
@alexandra15: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jul.2012 Casa Luca o pensiune bunicica in Vama Veche — scris în 21.08.12 de Fania din BUCUREșTI - RECOMANDĂ