Per ansamblu, e bine. Camera nu e mare (am stat in camera 1, la etajul 1), insa e curata, ca si baia. In baie exista uscator de par. Bucataria la care au acces toti cei cazati in pensiune e maricica, si bine dotata. In curte e un gratar pt cei cazati. Mincarea pe care ti-o procuri personal se poate pastra in frigiderul din bucataria turistilor sau in vitrinele frigorifice din curte.
La pensiune nu se poate servi nicio masa pregatita de ei, decat daca agreezi cu Maria acest lucru, in momentul rezervarii. Noi ne-am cazat "fara masa" insa in timpul sejurului nostru a mai aparut o familie la pensiune tot "fara masa", insa pana la urma am inteles ca li s-a oferit si masa (aveau un copil mic). In fine, nu e o chestie grava, da' e bine de stiut dinainte.
Pensiunea e construita "la strada" cu gradina in spate. Dezavantaju e ca iti trec camioanele si masinile pe sub fereastra, dimineata la ora 6.30 sau chiar noaptea la 23.30 (cred ca mergeau sa fure lemne din padure). La 7 fix trece turma de vaci pe strada, vreo 40-50 bucati, toate cu talangi la gat... deci nu ai nevoie de ceas desteptator.
Masina o parchezi in gradina din spate. Tot in gradina poti sta pe balansoar, sau pe un sezlong... sau cel mai bine o smotocesti pe Alma. Labrador. Relaxare garantata.
In zona nu ai unde sa imbuci ceva decat pe la pensiunile din jur care au si restaurant (si care nu-s cu circuit inchis), sau iti cumperi de la "magazinele mixte" si iti faci la pensiune de mincare. Sau mergi in Sibiu sau Cisnadie.
Una peste alta, e bine. Dimineata si seara, chit ca era inceput de august, era racoare bine. Si daca va plac serpentinele, zona din jur e foarte imbietoare.
Trimis de adispan in 07.08.14 10:31:59
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adispan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.72010000 N, 23.96398900 E - neconfirmate încă
@adispan: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Jun.2016 Pensiunea Casa Loloiu — scris în 24.06.16 de puiutea din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2013 Pensiune linistita, gazde minunate — scris în 27.02.15 de demeter.ianos din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Locatie de vis desprinsa din povestile copilariei — scris în 16.07.13 de iulianico din PLOIESTI - RECOMANDĂ