Incep prin faptul ca mi-a fost recomandata aceasta pensiune de niste cunostinte.
Am facut rezervarea telefonic inca din luna Mai anul curent. Proprietarii, foarte seriosi si amabili.
Despre doamna Lida, din punctul meu de vedere, pot spune ca este o adevarata doamna. M-a sunat cu o zi inainte de inceperea sejurului pentru a-i reconfirma rezervarea.
Pe timpul sejurului, aceasta familie s-a comportat exemplar cu toti turistii atat cei cazati la dansa cat si cei cazati in alte pensiuni si care aveau prieteni la ea in pensiune.
Mancarea servita, a fost dementiala, proaspata si servita/preparata in nenumarate feluri: plachie de peste, peste afumat, peste marinat, ciorba de peste: stiuca, somn, crap, etc.
Cu privire la cazare/camere sunt absolut superbe. Cu picturi evidentiind peisajele, fauna, flora si pasarile specifica zonei. In camere mirosea a proaspat, era foarte curat, aerisit si spatios. De mobila nu mai spun: in foarte putine pensiuni intalnesti asa mobilier.
Am avut acces la bucatarie, frigidere, vesela, gratar, etc.
Privind plimbarile cu barcile, ce pot sa spun este ca aceasta familie este singura din cate am gasit, care ofera serviciile complete: pensiune + plimbari in delta cu vaporasele.
Per total, ceea ce pot afima este ca aceasta pensiune, are de la mine nota 10 si am sa revin cu bucurie an de an.
Trimis de p_cipri in 22.07.15 22:56:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAHMUDIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (p_cipri); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@p_cipri: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației noastre de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
===
Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA/. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@webmaster10 - Coordonatele afisate aferente Pensiunii Casa Lida sunt OK!
- Aug.2020 Chiar merita! — scris în 06.09.20 de RUdar din FOCşANI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Relaxare in Delta — scris în 19.07.19 de violeta28 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Cu familia in Delta — scris în 31.07.18 de Doinaflr din CURTEA DE ARGEş [AG]
- Jul.2018 O vacanţă de neuitat în Deltă — scris în 28.07.18 de FBarbu din CAMPINA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Weekend reușit ???? — scris în 28.07.18 de Andreeaflor din CURTEA DE ARGEş [AG]
- Jul.2018 Minune cu oameni minunati... — scris în 27.07.18 de maria tudose* din CURTEA DE ARGEş [AG] - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Oameni exceptionali — scris în 30.09.17 de br_petrica din HUşI [VS] - RECOMANDĂ