Am ajuns la Casa Lida, dupa un sejur la Vama Veche. Rezervarea a fost facuta din timp, am fost cu inca 3 familii.
Camerele: placute, la nivel de 2 stele... ; curat, dar nu impresioneaza cu nimica interiorul.
Minus: cinta cocosii incepind de la 3 dimineata; la fel latra cainii pina cind vor ei... iar ca bonus (pensiunea fiind "lipita" de o biserica) clopote trase zdravan de parintele din zona.
Mancare: bors - o singura data!! -din partea casei la venire. (daca stati mai mult de 2 nopti.). Am cerut intr-una din zile somn la gratar sau prajit si a fost ff bun, portie mare, cam 22 ron de persoana.
Minus: nu vrea sa ofere decit PESTE, probabil fiind adus gratis; in rest, daca vrei supa sau un gratar... te descurci sau comanzi in alta parte... Este un mare minus pentru cei care vor si altceva decit peste.
Atitudine gazde: nu este una prietenoasa!
Am vrut sa cumparam peste de la finul lor, mare pescar si a fost repezita sotia cind a intrebat gazda de somn: DACA VREA CARAS, CA SOMUL TREBUIE DAT LA RESTAURANTE... cam asta era idea, ca pe vremea lui Ceausescu, cind la librarie trebuia sa cumperi cartea buna la pachet cu inca 3 nevandabile :)
Banii de cazare: toti inainte, nu la plecare... sa nu ne razgandim cumva.
NU vine cu initiativa sa va duca la pescuit, esti cumva pe cont propriu din pacate, in ceea ce priveste programul.
Excursii: are o barca pescareasca, maxim 10 locuri. Noi am "incaput" 15 si cu propietarul 16.
Pret; 840 ron, ENORM!!! pentru o plimbare pe canale.
Atitudine: 6 ore nici pauza de... pipi. Totul pe fuga, gen... hai sa se termine totul odata... incercati sa stati 6 ore in barca, fara sa te poti misca, decit de pe buca stanga pe cea dreapta :)
La final... ne zorea sa ne dam mai repede jos din barca, ca are alt grup...
Banul tinde sa-i conduca in detrimentul unei atitudine de gazde, este impresia mea. Pacat, pentru ca daca ar avea alta atitudine, ai ramane cu o impresie generala placuta.
Trimis de alinsibiu* in 24.08.13 22:26:23
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alinsibiu*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@alinsibiu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2020 Chiar merita! — scris în 06.09.20 de RUdar din FOCşANI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Relaxare in Delta — scris în 19.07.19 de violeta28 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Cu familia in Delta — scris în 31.07.18 de Doinaflr din CURTEA DE ARGEş [AG]
- Jul.2018 O vacanţă de neuitat în Deltă — scris în 28.07.18 de FBarbu din CAMPINA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Weekend reușit ???? — scris în 28.07.18 de Andreeaflor din CURTEA DE ARGEş [AG]
- Jul.2018 Minune cu oameni minunati... — scris în 27.07.18 de maria tudose* din CURTEA DE ARGEş [AG] - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Oameni exceptionali — scris în 30.09.17 de br_petrica din HUşI [VS] - RECOMANDĂ