Bună ziua, dragi colegi, prieteni!
(Suntem colegi prin prisma pasiunii noastre: călătoriile :) )
Așadar am să analizez sejurul prin prisma clasificării pensiunii și a prețului cerut.
Amplasamentul este unul bun, la ieșirea din oraș spre Vatra Dornei - Bistrița, chiar pe drumul lateral de lângă benzinăria MOL. Calea de acces este îngustă dar asfaltată și este la doar 100 m de drumul principal.
Am ajuns cu 2 ore înainte de check-in și am fost întâmpinați cu amabilitate chiar dacă era un grup mare pe picior de plecare, am fost primiți la restaurant și am servit masa până ce camera a fost gata.
Prețurile de bar mi se par totuși puțin cam sus, comparând, repet cu alte locații similare vizitate.
Camera primită a fost spațioasă, cu balcon și vedere spre deal, baie fără reproș. Pe balcon au rămas în scrumieră mucurile de țigări de la foștii turiști dar miros de tutun nu era în cameră.
Semnalul tv însă nu e la standardul celor 4 margarete, dar asta nu a contat așa mult, dar consider că ar trebui acordată atenție și acestui detaliu.
Încălzirea este însă fără cusur, chiar prea multă :)
În orele de program a piscinei și a centrului spa se aude însă puțin zgomotul generat de instalațiile sanitare aferente acestuia.
La mansardă se găsește și un centru de relaxare având și masă de biliard și tenis de masă.
Centrul spa cu piscină arată foarte bine. Poți fi programat pentru masaj, este chiar foarte bun masajul, . Jacuzzi frumos, încăpător, se simte ușor clorul din apă. Piscina e cochetă, adâncimea între 2m și 1,80m deși se scrie 195cm și 165cm. Dar rămân la termenul de foarte bine.
Halatele sunt oferite gratuit și se regăsesc în camere, precum și papucii de baie.
Restaurant arată foarte bine, personalul extrem de amabil și mâncărurile foarte bune.
Micul dejun tip bufet suedez este bun, dar ar putea fi îmbogățit ca varietate.
Cam acestea ar fi în mare ce ar trebui reținut despre pensiune, una pe care o recomand cu căldură și care are doar reglaje fine de făcut.
Repet, analiza se face din prisma clasificării și a prețurilor.
Trimis de adrian_28_1977 in 25.01.17 13:13:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GURA HUMORULUI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adrian_28_1977); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@adrian_28_1977: O analiza foarte interesanta si corecta (asa cred) fata de cele primite.
Cam sadica poza P07, insa o primim si pe ea alaturi de celelalte.
Felicitari, votat cu placere.
Un review foarte bun.
Față de vizita noastră de acum aproape trei ani, văd că halatele nu se mai închiriază contra cost, semnalul prin cablu era si atunci destul de slab, dar micul dejun era, pe atunci, extrem de variat.
Oricum bucătăria era de nota 10.
@adrian_28_1977: Bine și coerent scris! Informație suficientă și bine structurată. Ai de făcut, însă, o micuță corectură la P05. Roagă un web.
- May.2023 Da, merita 4*! — scris în 07.06.23 de vbuti din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jan.2023 Iarna la Casa Humor — scris în 25.01.23 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Jan.2023 Dezamagiti de atitudinea doamnei manager — scris în 15.01.23 de ElDoctore din BRAILA - nu recomandă
- Sep.2022 Din nou la Casa Humor — scris în 12.09.22 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Casa Humor — scris în 13.09.21 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Mar.2021 O pensiune 'ca acasa' — scris în 05.03.21 de Donutz din SIBIU - RECOMANDĂ
- Dec.2020 Nu prea des vezi asa ceva.. — scris în 08.01.21 de Coniss din PLOIEşTI - RECOMANDĂ