Am poposit la Casa Germana pentru un week-end prelungit, de joi pana duminica, in luna februarie 2019.
Am facut rezervarea cu aproape o luna inainte, intreaga statiune Straja fiind asaltata de turisti exact pentru week-end-ul respectiv. Am ajuns sunand de la o pensiune la alta sa gasesc cele 2 camere dorite la Casa Germana, la care recenziile cititie imi dadeau incredere ca totul va fi OK. Si asa a si fost.
Am avut parte de o sedere placuta, intr-o pensiune micuta dar cocheta si curata, care are cateva plusuri care merita amintite: aproape de partie, cu camere curate, unele mai mari, altele mai mici, cu loc de depozitare schiuri si clapari si cu mese (mic dejun, pranz sau cina) ca la mama acasa. Gazdele sunt calde, discrete si fac bine tot ce fac.
Si pentru a nu fi exagerat de laudativ, pot spune ca micile minusuri ar putea fi lipsa dulapurilor in camerele mici si poate semnalul mai slab la unele televizoare (am ajuns in 3 camere si in doua apareau destul de multe erori pe imaginea TV).
Una peste alta, recomand cu caldura aceasta pensiune pentru oameni care nu au fite si care vor sa se bucure de schi, sa aibe liniste si caldura si la propriu si la figurat.
Trimis de Gabriel1971 in 26.02.19 22:23:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în STRAJA [HD].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gabriel1971); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.32069000 N, 23.23554400 E - neconfirmate încă
@Gabriel1971: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 30&ridAnt=92609
@Gabriel1971: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)===
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
- Aug.2014 Ospitalitate — scris în 15.08.14 de Maria Mocriciuc din CAMPULUNG MOLDOVENESC - RECOMANDĂ
- Feb.2013 Ne-am simtit ca ai casei — scris în 18.02.13 de gildasiandrei din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jan.2013 Straja - Casa Germană; am recidivat în formație extinsă — scris în 14.01.13 de livcro din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jan.2012 Casa Germana, o casa la care sa revii — scris în 27.01.12 de livcro din SIBIU - RECOMANDĂ
- Feb.2010 Conditiile la Casa Germana au fost aproape germane — scris în 15.04.10 de diana_cosma* din DEVA - RECOMANDĂ