Anul acesta este al doilea cand revenim la Straja, tot a Casa Germana, pentru ca ne simtim ca fiind de-ai casei.
Lili si cu Vali, cei doi administratori ai cabanei, sunt niste oameni extraordinari, foarte calzi si primitori, fara sa mai punem la socoteala mancarea delicioasa ce o face Lili!
Ne este dor de ciorba ei de burta sau de cea de fasole cu afumatura si ceapa rosie!!!
Camerele sunt foarte curate, ingrijite, cabana are amenajat loc pentru clapari si schiuri, restaurant cu mancare delicioasa gatita de Liliana si este foarte aproape de partie (la 30 m) !
Super si felicitari Lilianei si lui Vali!
Trimis de gildasiandrei in 18.02.13 11:56:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în STRAJA [HD].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gildasiandrei); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.32069000 N, 23.23554400 E - neconfirmate încă
@gildasiandrei: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Feb.2019 Sejur placut la Casa Germana Straja — scris în 26.02.19 de Gabriel1971 din ARAD - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Ospitalitate — scris în 15.08.14 de Maria Mocriciuc din CAMPULUNG MOLDOVENESC - RECOMANDĂ
- Jan.2013 Straja - Casa Germană; am recidivat în formație extinsă — scris în 14.01.13 de livcro din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jan.2012 Casa Germana, o casa la care sa revii — scris în 27.01.12 de livcro din SIBIU - RECOMANDĂ
- Feb.2010 Conditiile la Casa Germana au fost aproape germane — scris în 15.04.10 de diana_cosma* din DEVA - RECOMANDĂ