La sfarsitul anului 2015, in drumul catre destinatia finala de revelion, am decis impreuna cu sotia sa mergem si noi (ptr prima data) la Manastirea Prislop, la mormantul deja cunoscut mai de toata lumea, cel al lui Parintelui Arsenie Boca.
Nu eram sigur daca in 28 decembrie vom gasi cazare, dar dupa ceva discutii cu propietarii de acolo, am decis sa alegem Casa Emma din Hateg.
Ajungand pe inserat in Hateg, am decis sa mergem mai intai la mormant abea apoi la cazare. Zis si facut. Cu ajutorul GPS-ului (WAZE) am ajus exact in fata vilei.
Aceasta este asezata intr-o zona oarecum rezidentiala, datorita caselor destul de impunatoare si maricele. Gazda, dna Emma ne-a intampinat inca din prima clipa. Preactic ne astepta in poarta crezand ca ne-am ratacit prin Hateg... In fine,
imediat ce am intrat in vila s-a simtit ca ceva este altfel. Nu te astepti initial decat la o cazare decenta... Cu toate acestea vila este deosebita. In ciuda unui frig de cca -7-9 grade, in interior era foarte cald si comod.
Camera de la etaj era destul de spatioasa si curata. La fel si asternuturile si baia. Sala de mese mai mult decat generoasa, este utilata cu absolut tot ce iti trebuie. Nimic nu lipseste si nu este lasat la voia intamplarii...
Pentru cei ce merg sa viziteze sau sa isi petreaca o perioada mai mare de timp in tara Hategului, pot sa va spun ca locatia este una perfecta ca si cazare.
Sper ca pozele sa va exemplifice mai bine ceea ce am spus. Mai mult, ptr o plata suplimentara puteti beneficia si de jacuzzi si sauna... Tare... Nu credeti???
Vacante placute!
Trimis de Coniss in 04.01.16 10:37:40
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Coniss); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.60806100 N, 22.94094960 E - neconfirmate încă
Bună recomandarea
Mutat în rubrica "Pensiunea Casa Emma, HAȚEG [HD]" (nou-creată pe sait)