Casa Elena din Voronet - un loc unde te relaxezi, uiti de toate
In doua randuri din 2008 am avut ocazia sa stau cate 2 zile aici, in 2 cladiri diferite din cele 3. Din strada nici nu banuiesti ce oaza de liniste si incantare te asteapta:
- camerele sunt mari, curate, dotate modern (plasma)
- gradina este superba plina de flori de sezon : in primavara era plin de ghiocei si branduse si in septembrie de trandafiri etc.
- teren mare de fotbal/ loc de joaca pentru copii, balansoar
- restaurant mare, terasa la fel,
- bucataria delicioasa, ca in Bucovina: tocinei, salata de vinete, ciorba de hribi, sarmalute, papanasi...
- personalul din restaurant iti da detalii la fiecare fel,.......... de vrei sa le incerci pe toate
Vizitati imprejurimile, si nu ma refer numai la manastirea Voronet ci si la dealurile de o parte si de alta a pensiunii.
Vacanta placuta!
Trimis de marcela in 04.08.10 17:09:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VORONEȚ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marcela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
pai era pe perete agatat si mi se confirma ca lcd....
ultimul, dupa terenul de fotbal si cel imediat din fata lui la parter e o camera mare cu un balcon mare
dupa foto tre sa scotocesc prin arhive, si cred ca nu prea am poze fara personaje , personaje care de obicei sunt din cadrul unor evenimente corporate si nu se cuvine sa le pun pe site. Pe atunci nu descoperisem acest site ca sa fac poze speciale doar ale locurilor, poze pe care sa le postez aici. Dar experienta neplacuta de la Busteni m-a determinat sa scriu despre multele locuri minunate din aceasta tara, unde esti primit cu bucurie (semn ca se poate si la noi), si de acum cand mai pornim la drum am ca punct de reper acest site
- Aug.2024 Se poate mult mai bine — scris în 17.08.24 de miky74 din SIBIU - nu recomandă
- Jun.2023 Locație excepțională — scris în 14.07.23 de ux129745 din RO - RECOMANDĂ
- May.2023 Asta este Bucovina? — scris în 27.05.23 de ux129152 din MANGALIA - nu recomandă
- Dec.2020 Cea mai proasta locatie din Bucovina... DE EVITAT — scris în 06.01.21 de andrei888 din TIMISOARA
- Dec.2019 Jaf la drumul mare!! — scris în 04.01.20 de Sim Popa din BERCENI [IF] - nu recomandă
- May.2019 Grup organizat — scris în 12.05.19 de Radku din PIATRA NEAMț - nu recomandă
- Sep.2018 Frumos, linistit, aer curat — scris în 17.10.18 de edi.goian din VASLUI - RECOMANDĂ