BUN
Localizată la 3 km de Băile Herculane, în apropierea comunei Mehadia, lângă drumul principal (plin de camioane) care leagă Caransebeșul de Orșova.
IMPORTANT: nu este o pensiune, ci un complex destul de mare, cu mai multe corpuri de clădire, căsuțe de lemn, restaurant, o tentativă de spa, piscină în aer liber etc., toate înghesuie într-o curte foarte îngustă (aprox. 15 metri) și foarte lungă (aprox. 200 metri). Capacitatea de cazare am aproximat-o la 80-100 persoane, deci prea mult pentru mărimea curții.
Parcarea este un coșmar, fiind vreo 6-7 locuri lângă șosea, iar în interiorul curții și așa înguste se mai puteu înghesui vreo 10-15 mașini.
Partea cu ecologia este numai pentru marketing.
despre SERVICII
Personalul cu care am venit în contact - fata de la recepție și ospătarii - a fost amabil și gata să rezolve doleanțele nostre. Ospătarii sunt foarte tineri și fără prea multă experiență, dar se străduiesc.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Informațiile de pe internet nu sunt îndeajus pentru a descrie camerele, deci voi încerca eu.
Bine de știut din start că nu toate camerele dispun de aer condiționat, iar zona este foarte călduroasă vara. Complexul dispune de locuri de cazare în căsuțe individuale de 2 locuri, cu aer condiționat, dar prost izolate termic. În corpurile de clădire există camere de 2 și 3 persoane, sau apartamente de 4 persoane. Notă: aerul condiționat se plătește separat față de prețul camerei.
Prima dată mi s-a arătat un apartament la etaj, în care treceai dintr-o cameră în alta și apoi în baie, iar aerul condiționat era montat într-una din camere, pe care l-am refuzat.
Al doilea apartament, la parter, dar fără aer condiționat, era mai bine împărțit și l-am acceptat. Izolarea fonică în tavan lipsește cu desăvârșire, așa că am auzit orice mișcare cât de mică a colocatarilor de la etaj, fapt ce era deranjant.
Apartamentul a fost curat, dar se simțea un miros de mucegai într-una din camere, iar scurgerea de la duș era înfundată (cu sita sifonului plină de păr...) - am desfundat-o personal în 2 minute.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Produsele servite nu sunt scumpe, dar sunt destul de mediocre. M-am așteptat la ceva ecologic, dar am găsit un meniu continental mediocru.
Curățenia a lăsat de dorit, iar nu despre dezinfectare nici nu vorbesc. Nu am văzut niciodată că s-ar dezinfecta o masă sau un scaun / bancă în timpul șederii mele de 3 zile.
Noi ne-am rezumat la micul dejun, iar celelalte mese le-am servit în altă parte, deoarece am făcut excursii zilnice în zonă.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Cadrul natural este OK, cu priveliște frumoasă, dar tot complexul este o fâșie îngustă de teren, situată lângă o șosea aglomerată.
Este bine situată față de atracțiile turistice din zonă, astfel am făcut mai multe excursii: Orșova și Cazanele Dunării, Valea Cernei și Băile Herculane, Cheile nerei, Cascada Bigăr.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Nu am venit pentru distracție, ci pentru a vizita zona.
Complexul dispune de o piscină exterioară, dar cu mult subdimensionată în raport cu capacitatea de cazare.
Trimis de j.tibi in 18.08.20 11:29:42
- A fost prima sa vizită/vacanță în MEHADIA [CS]
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (j.tibi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 100590&hid=3896.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Aug.2020 Incantare — scris în 25.08.20 de ALY67 din CLUJ - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Am sperat la altceva — scris în 25.06.19 de gogul din ALEXANDRIA - nu recomandă
- May.2019 Vizita la Casa Ecologică Mehadia — scris în 14.05.19 de dana2006 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2018 Extraordinar — scris în 29.07.18 de FabianAndrei din BARLAD
- Jun.2018 De evitat!!! — scris în 06.06.18 de Jurj Andrei din ORAVIţA [CS] - nu recomandă
- Feb.2018 Superb! Recomand — scris în 15.02.18 de CarmenPav din MOLDOVA NOUă [CS] - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Pensiunea Casa Ecologica - Mehadia — scris în 16.10.17 de AncaGB din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă