Am hotarat sa ne petrecem o minivacanta de 3 nopti la Predeal. Am inceput sa cautam, noi, un cuplu casatorit si un adolescent, o unitate de cazare in Predeal. Am sunat ,,am cautat, am citit impresii si pareri. Preturi mari peste tot, mai ales ca noi aveam nevoie de o suita.
Nu avem pretentii prea mari, insa nu putem sta oriunde si in orice conditii, astfel ca ne doream ca locul in care ne vom petrece vacanta sa dispuna de tv, wi-fi, sa fie curat si cald. Am vorbit cu dna Gabi, o doamna foarte amabila care ne-a asigurat ca nu dispune de Swarowski, insa cu siguranta unitatea de cazare este curata si calda.
Pretul a fost foarte accesibil, ceea ce ne-a pus putin pe ganduri.
Ne-am asumat riscul si bine am facut.
Pensiunea se afla foarte aproape de centru, este curata si calda. Gazdele foarte primitoare.
Cu siguranta vom reveni.
Trimis de Ellene in 04.01.17 23:00:18
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ellene); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Ellene: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului (şi timp de 30 de minute după publicare). Completări se pot aduce şi ulterior — prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
- pentru a încărca foto din sejur ori minisejur: click aici.
Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile "Q&A" (întrebări şi răspunsuri), de multe ori foarte utile, în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
- Aug.2023 Dezastru masa, curățenie, pret 900 lei ptr copil + 900 lei adult ptr 5 zile mult 900 adult — scris în 11.08.23 de ux130270 din ROMANIA - nu recomandă
- Jan.2016 Excelent, exact cum trebuie — scris în 03.01.16 de Flo ryn* din GALAţI - RECOMANDĂ
- Nov.2015 Am mers la pomul laudat si aproape am umplut sacul. — scris în 06.11.15 de Albinoium din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2015 Comod, curat, cald... — scris în 19.01.15 de Coniss din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Nimic spectaculos... pe alocuri chiar dezamagitor! — scris în 22.09.13 de Amartog din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2013 Da, Casa Dunarea — scris în 03.06.13 de nea_adrian din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2013 Dezgustator!!! — scris în 13.03.13 de dia20022 din BUCURESTI