Obosit dupa 2500km parcursi aproape contratimp, am cautat ceva linistit, in timp ce imi faceam siesta dupa un dejun grozav, undeva urcand spre Predeal, la baza serpentinelor... Si am gasit.
Da, cazare minunata, intr-o camera cocheta, cu baie... ma rog tot ce trebuie...
Abea dupa un somn grozav am aflat ca restaurantul nu functiona (?)... dar peste drum se afla TAINITA VECHE... adica tot ce aveam nevoie... Patronul, nefiind turisti, mi-a tinut o companie tare placuta, iar bucatele pregatite ultrarapid mi-au placut de a ramas farfuria goala, goala... Am mancat si in cealalta zi, altceva, dar la fel de bun... Preturi super decente... am sa mai trec pe acolo...
Sa ma intorc la Casa Dunarea... Dna administrator poate fi un real exemplu de cum se intampina, cum se trateaza sau cum se atrage clientela, atunci cand nu este sezon...
MULTUMIRI si sigur nu voi trece pe acolo fara sa o salut cu respect impreuna cu tot personalul receptiei... Le-am ramas prieten si le urez tot binele din lume.
Trimis de nea_adrian in 03.06.13 18:26:59
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nea_adrian); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat la rubrica "Pensiunea 'Casa Dunărea'" (deja existentă pe sait); şters rubrica dublură creată de autor
@webmaster: Salut... nu e bine... Casa Dunarea este pe str. Panduri colt cu Antonescu, la 30m DN... O zi buna.
Am modificat coordonatele conform indicaţiilor şi a rezultat următoarea poziţionare pe hartă -- click aici. Sper că acum este ok.
@webmaster: Salut... da, da, ... perfect... O zi buna...
- Aug.2023 Dezastru masa, curățenie, pret 900 lei ptr copil + 900 lei adult ptr 5 zile mult 900 adult — scris în 11.08.23 de ux130270 din ROMANIA - nu recomandă
- Jan.2017 Bun si ieftin — scris în 04.01.17 de Ellene din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jan.2016 Excelent, exact cum trebuie — scris în 03.01.16 de Flo ryn* din GALAţI - RECOMANDĂ
- Nov.2015 Am mers la pomul laudat si aproape am umplut sacul. — scris în 06.11.15 de Albinoium din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2015 Comod, curat, cald... — scris în 19.01.15 de Coniss din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Nimic spectaculos... pe alocuri chiar dezamagitor! — scris în 22.09.13 de Amartog din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2013 Dezgustator!!! — scris în 13.03.13 de dia20022 din BUCURESTI