Va salut prieteni. As vrea sa va impartasesc din scurta mea ieseala pe plaiuri Bucovinene cu o mica oprire la pensiunea Casa Doamnei care se afla pe drumul care care duce spre Voronet mai exact este prima Pensiune pe partea Stg a drumului care duce spre Voronet,
Dupa un drum istovitor si de vreme capricioasa plecand De la Timisoara pina la Dorohoi impreuna cu socrul meu pt asi cumpara o motocicleta pt el ,,Ne intoarcem de la Dorohoi si pot sa va spun ca am ajuns la aceasta pensiune din intamplare deoarece cautand cazare am alimentat masina chiar la peco care se afla inainte de drumul spre Voronet cum se vine dinspre Suceava. Cei de la peco mau trimis la Casa Humor, dupa ce am ajuns acolo deoarece se afla linga peco respectiv mi-au zis ca nu mai au camere, iam intrebat sa imi recomande o alta pensiune dar sa aibe si restaurant au dat din umeri ca nu stiu si sa incerc la Casa domanei sau in Vornet ca sunt multe cazari dar cu restaurant nu stiu.
Asta ee mi-am zis hai sa mergem catre Voronet Lam indrumat pe socrul meu catre drumul de Voronet in cautarea pensiunii. Am ajuns in cateva minute la ea fiind prima cum vam zis pe partea stg a drumului. Dar am uitat sa va zi c ca intre timp am vb la tel cu o doamna dupa ce am gasit un nr de tel pe net si imi confirmase ca mai au 1 camera si restaurant pina la ora 20. si noi eram cu juma de ora inainte de inchidere.
Ajunsi acolo dam de un domn care ne confirma acelasi lucru ne luam camera cu pricina dupa care coboram la restaurant si luam meniu din dotare.
Meniul ff complex adica cu de toate de peste tot pentru taote gusturile. Doamna care nea servit chiar a fost fff amabila cu noi... dupa o cina copioasa urcam dupa ce mai verificam una alta pe la masina si primim confirmarea ca sunt camere peste tot si sa nu ne facem grija.
Camera super curata incalzire pe calorifere poti sa dai cat de tare vrei o mica terasa pt fumatori cu privelistea frumoasa catre Voronet.
Pt cei care doresc sa se cazeze acolo RECOMAND cu sinceritate!!!
Trimis de Bascone in 10.05.17 23:32:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GURA HUMORULUI. A mai fost în/la: circuit Romania cu motocicleta...
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Bascone); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Bascone: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
- Oct.2015 Revenim cu mare drag — scris în 15.12.15 de BiancaMaria din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 O oaza de liniste — scris în 21.07.15 de bigman_1971 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Un loc nemaipomenit! — scris în 17.07.12 de Gabriela C.* din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Un loc placut — scris în 27.07.11 de AlexGeorge din GALATI - RECOMANDĂ