Acum o saptamana cautam cazare în Sovata cu card de vacanta și am găsit disponibilitate la Pensiunea Casa Diana. Cred ca am avut un mare noroc sa găsesc trei camere libere în sezon se vârf.
despre SERVICII
Gazda și personalul - jos pălăria! Amabile, receptive la nevoile clientului, îți oferă toate informațiile de care ai putea avea nevoie.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camere spațioase, luminoase, dotate cu paturi duble cu saltele foarte confortabile, dulap, noptiere, minifrigider, comoda, tv, semnal wifi, totul în stare foarte bună și deosebit de curat.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Bucătăria este open space cu toate dotările necesare: vase, farfurii, pahare, ustensile, frigider, cuptor cu microunde, chiuveta - mai puțin aragaz compensat cu doua grătare zidite în curte unde poți prepara ce dorești. Poți manca în livinguri (sunt doua) pe terasa sau într-unul din cele doua foișoare din. curte
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Pensiunea are o gradina de vis, foarte bine întreținută, doua foișoare cu locuri pentru grătare, hinta pentru adulți, hinte si topogan pt copii. În spatele grădinii curge un raulet cu o mica cascada la care ai acces direct pe o portiță din curte, totul într-un cadru de vis. La vreo doua sute de metri mai sus, peste o punte de pe raulet, se afla restaurantul Stana de Vale. De la restaurant ajungi pe jos în 15 min la Lacul Ursu, pe un drum asfaltat mărginit de pădure. La întoarcere poți lua taxiul pentru 6 lei.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Pentru cine prefera sa se relaxeze la munte într-un cadru extraordinar de pitoresc, e suficient sa se cazeze la Pensiunea Casa Diana.
Trimis de ux121453 in 01.08.21 16:41:33
- A fost prima sa vizită/vacanță în SOVATA [MS]
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux121453); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux121453: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 04318&hid=19110.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux121453 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
- Sep.2020 Pensiunea Diana - Sovata — scris în 13.09.20 de puiutea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2018 Locație extraordinara, servicii slabe! — scris în 02.05.18 de camicris78 din RM. VALCEA - RECOMANDĂ
- Mar.2018 Recomand cu incredere Casa Diana Sovata!!! Am petrecut momente frumoase cu familia!! — scris în 13.03.18 de Ramonameg din TâRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Pe dinafara e vopsit gardul... — scris în 18.08.15 de Mirobo din IAşI - nu recomandă