Am fost cazati 2 nopti la pensiunea Casa cu Tei. Era inceput de noiembrie, inceput de saptamana. Am fost singurii oaspeti din pensiune in cele doua zile - oarecum normal pentru perioada aleasa. Eu, sotul, copilul si bunica. Am luat camera 8 - o camera recent renovata, foarte curata, mare, cu un pat dublu imens si o canapea.
A fost o surpriza foarte placuta pensiunea aceasta. Camera mare, curata si foarte bine incalzita. Baia spatioasa, cu cabina de dus. Am primit o gramada de prosoape - cate trei pentru fiecare si inca vreo 3 in plus - sa fie, poate e nevoie. Vederea spre spatele pensiunii nu e prea spectaculoasa, sunt niste materiale de constructii depozitate acolo care strica peisajul, insa pensiunea este inca in renovare. Se lucra la izolatia exterioara. (sa zicem ca asta ar fi singurul punct in minus, insa probabil ca dupa ce termina lucrarile se va amenaja si acolo). Nu am fost deranjati de zgomotele lucrarilor, se opreau din lucru cand veneam noi la pensiune.
Personalul a fost foarte amabil. La receptie i-am intalnit pe rand pe proprietari (cel putin asa cred, ca erau proprietarii. Un domn si o doamna mai in varsta, o tanara care parea fiica sau nora lor. Au facut cu schimbul la receptie si ne intampinau mereu cu zambetul pe buze de cate ori treceam pe acolo).
Desi am fost singurii oaspeti si in restaurant am avut placuta surpriza de a putea comanda absolut orice din meniu. Lucru care - sa recunoastem - nu se intampla peste tot. Mancarea a fost excelenta - si am comandat feluri pe care nu le intalnim la noi in zona. Servirea a fost impecabila in toate cele 3 zile. N-a fost ieftin, am apreciat insa preturile ca fiind normale pentru o pensiune de 3 stele.
Accesul de la sosea spre pensiune e putin abrupt - o carare cu dale cam de 100 de metri. Am urcat usor cu masina, desi panta era cam abrupta. Nu stiu cum e iarna.
Noi am fost multumiti de alegerea facuta. Avuseseram niste emotii pentru ca nu am gasit prea multe review-uri si nu stiam la ce sa ne asteptam, insa ne-a placut. O recomand din tot sufletul.
Trimis de Til in 07.11.10 16:17:59
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Til); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Da, am fost si eu aici in urma cu 1 an, doar pentru o noapte. Nu este o pensiune de lux, insa atmosfera este foarte primitoare. Eu am fost si cu fetita mea de 3 ani si s-a distrat foarte bine. Exista 2 leagane si catelul Filip pe post de entertainer.
Mancarea este buna, iar camerele sunt frumoase. Iarna accesul e dificil din cauza pantei, pensiunea fiind destul de cocotata. Daca iti doresti relaxare, aici o poti gasi, mai ales ca este si aproape de Bucuresti (in jur de 120 km). Poti vizita si vulcanii noroiosi, parca situati la 30 km. Mi-am promis demult ca mai ajung acolo, dar timpul nu ma lasa...
- Jul.2021 O vacanta de NEUITAT — scris în 18.07.21 de clisu2021 din BâRLAD [VS] - RECOMANDĂ
- Jan.2020 Raport corect calitate pret — scris în 06.08.20 de geo1980 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Locatie frumoasa, pacat ca e condusa prost — scris în 04.09.18 de Alexandra84 din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2018 Japca la Casa cu tei, Sarata Monteoru — scris în 30.07.18 de pluto-wolf din MăCIN [TL] - nu recomandă
- Jul.2018 Relaxare — scris în 23.07.18 de Flori42 din BUCURESTI
- Sep.2017 Info Casa cu Tei — scris în 19.09.17 de LoredanaD din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Dezamagire — scris în 03.08.16 de Danut Dinu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ