Ne doream de ceva timp sa facem o tura in Cheile Nerei. Am studiat si am vazut ca cea mai aproape de intrare pe traseu este Sasca Romana. Din ofertel de cazare m-am oprit la Pensiunea Casa cu Roti, pentru aspectul rustic placut al cabanuntelor de o parte parte dar si pentru recenziile bune de pe forumuri ale locatiei.
Si nu ne-am inselat! Conditiile foarte bune de cazare, accesul auto acceptabil (soseaua spre Sasca Montana ar mai merita ceva atentie din partea administratiei locale, mai ales ca este practic una din principalele cai de acces spre Cheile Nerei).
Echipa care se ocupa de administrarea pensiunii, jos palaria, placuti si priceputi in ceea ce fac!
Mancarea foarte buna, portiile mari, foarte mari, iar modul de servire al mancarii in acele castroane din ceramica sporesc parca gustul mancarii!
Curtea este deasemenea bine ingrijita, leagane de relaxare si trandaveala, loc de joaca pentru copii.
Noi cu siguranta vom mai reveni, mai ales ca nu am reusit sa parcurgem in totalitate Cheile Nerei asa cum ne propusesem, datorita vremii, a ploilor repetate!
Recomand cu caldura aceasta locatie!
Trimis de Testosu' in 20.05.14 14:47:19
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SASCA MONTANĂ. A mai fost în/la: Apuseni, Retezat, Secuime, Bucovina, Clisura Dunarii, Valea Cernei, Zona Bran, Valea Prahovei
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Testosu'); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.89386100 N, 21.72222000 E - neconfirmate încă
@Testosu - inteleg ca ai fost cazat intr-una din cabanutele de 2 locuri. ITi amintesti cumva daca ai avut (mini) frigider? Noi am vrea sa mergem tot in luna aprilie. Cu incalzirea a fost ok?
@Chloe: din ce mai tin minte, incalzirea se face strict cu aparate de aer conditionat, dar a fost suficient de cald. Nu tin minte sa fi avut mini-frigider in camera.
La cabanute nu este acces la bucatarie. Doar in pensiune au si utilitati pt self-catering.
Daca mai pot oferi vreun indiciu folositor, nu ezita in a intreba.
- Jun.2020 Pensiunea Casa cu Roti — scris în 13.07.20 de mariana07 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Dan — scris în 03.09.18 de danex din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Raport calitate / pret mic — scris în 22.06.16 de Cristescu Mihaita din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2015 Aer curat si multa liniste — scris în 09.08.15 de queen* din REşIţA - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Ne-am simtit excelent — scris în 21.08.14 de STS211 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Pensiunea Casa cu Roti - Cazare in Cheile Nerei — scris în 05.08.13 de Floricatarea din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Un concediu placut — scris în 03.10.13 de lauramaimi din CONSTANTA - RECOMANDĂ