Am fost la aceasta pensiune pentru ca ne-a interesat foarte mult zona Cheile Nerei.
Pot spune ca e o locatie f placuta de cazare cu niste administratori de treaba care au fost cat se poate de amabili pentru a ne ajuta sa facem toate traseele ce ne propusesem intr-un mod cat mai eficient posibil, mancare a fost gatita excelent in portii ok cantitativ, curatenia exemplara.
Curtea este foarte frumoasa... un loc in care poti sa te relaxezi dupa o zi lunga de drumetie. Locatia pensiunii este ok... f bine amplasata ptr a avea acces la toate traseele turistice din zona si in acelasi timp intr-o zona linistita.
Pozele de pe situl pensiunii reflecta realitatea.
Recomandam aceasta pensiune din toata inima... daca am vrea sa revenim in zona, cu siguranta tot aici ne vom caza.
Trimis de lauramaimi in 03.10.13 17:31:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lauramaimi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.89386100 N, 21.72222000 E - neconfirmate încă
rog aruncă o privire peste următorul link maps.google.ro/maps?q=44. ... &hl=ro&t=m&z=16.
- Jun.2020 Pensiunea Casa cu Roti — scris în 13.07.20 de mariana07 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Dan — scris în 03.09.18 de danex din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Raport calitate / pret mic — scris în 22.06.16 de Cristescu Mihaita din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2015 Aer curat si multa liniste — scris în 09.08.15 de queen* din REşIţA - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Ne-am simtit excelent — scris în 21.08.14 de STS211 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Apr.2014 Minivacanta 1 Mai — scris în 20.05.14 de Testosu' din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Pensiunea Casa cu Roti - Cazare in Cheile Nerei — scris în 05.08.13 de Floricatarea din TIMISOARA - RECOMANDĂ