Valea Prahovei este o zona aglomerata si cam scumpa chiar si in timul saptamanii si cum noi aveam nevoie doar de un loc unde sa tragem seara dupa o zi de colindat muntii, am ales aceasta cazare decenta ca pret.
Gps-ul nu stia sensurile unice noi si ne-a bagat pe interzis la o strada distanta de pensiune insa am reusit sa ajungem. Aici am constatat ca nu exista parcare libera asa ca am lasat masina pe strada la 100m de pensiune intr-un loc luminat indicat de proprietar.
Pensiunea arata dragut si e cu o tenta puternica de rustic. Am fost sfatuiti sa ne descaltam la intrare si sa ne luam papuci de unica folosinta apoi am primit camera la etaj cu privire la un fel de padurice tanara si ceva curte cu acareturi - destul de anost.
Camera destul de mare cu mobilier din pal si tavan de lemn masiv, destul de curata si primitoare.
Marea problema a fost cu izolarea fonica intre etaje si daca ma interesa, puteam intra in dialog lejer cu vecinii de deasupra care au palavragit pana la 1 noaptea -- noroc ca erau mai in varsta si doar au vorbit :). Dimineata ne-am trezit cu un vuiet ca de torent montan din spatele paduricii si nu ne-am dat seama de unde provenea, probabil se dadea drumul la ceva apa din munte pentru alimentarea orasului, cred).
Bucataria era in stil rustic si foarte draguta insa n-am folosit-o caci am mancat in oras.
Zona este foarte linistita si curata numai buna de drumetii scurte prin padure.
Trimis de johnscorpion in 03.12.19 15:36:21
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AZUGA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (johnscorpion); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.44479300 N, 25.58140400 E - neconfirmate încă
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 25&ridAnt=97905
- Dec.2018 Revelion 2018 — scris în 05.01.19 de danastanaca din BUZAU - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Liniste — scris în 17.08.14 de IRONMAIDEN din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Cazare potrivită pentru grupuri — scris în 28.06.13 de abancor din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Multumit — scris în 05.09.11 de marius_gxg din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 La inaltime, la propriu si la figurat... — scris în 16.09.12 de nadiaandreea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2010 Tot revenim aici — scris în 27.12.11 de bazaila din BUCURESTI - RECOMANDĂ