Cum sa iti faci clientii sa nu se mai intoarca
Va relatez minunata noastra aventura la Casa Augsburg.
Aveam de organizat un curs in Campina, 15 persoane, nevoie de cazare 4*. Nevoie de masa, casa, pat, piscina. Cautand in zona am gasit Casa Augsburg.
Ne-am cazat in 6 camere si 3 apartamente, unii singuri in camera, altii cate 2 sau 3, dupa preferinte, rang si alte principii.
Camera ok-ish, spatioasa si curata. Nimic de reprosat.
Lucrul care ne-a pus capac a fost mancarea. Mancare proasta si scumpa. Desi eram singuri in toata pensiunea, dupa pranzul si cina din prima zi, am cerut sa facem noi gratar, insa prima data conducerea a refuzat, Dupa insistente si plangeri in legatura cu mancarea, au acceptat sa facem noi gratarul insa cu carnea cumparata de la ei si cu pretul din meniu. Lucru care nu s-a intamplat. Ne-am gandit chiar sa plecam, insa din pacate nu am gasit ceva ok si liber.
Discutiile legate de masa se desfasurau asa:
Pranz sau cina: Chelnerul spunand astfel: “Va recomand coaste, insa mai avem decat 3 portii. ” La desert: “Va recomand la desert placinta cu mere si inghetata, dar mai avem decat 4 portii. ” Cine a prins a prins, cine nu, s-a reprofilat, daca mai aveai la ce sa te reprofilezi. La desert am comandat papanasi, mai bine zis papanas, ca a venit doar unul, deoarece recomandarea nu mai era disponibila :). Cred ca portia de papanasi a fost impartita in doua ca sa ajunga la toata lumea. :)
Un ultima seara am mancat din nou aici, la ora 21:10 a venit mancarea, comandata la ora 20, iar la ora 21:40 am vrut sa comandam desert. Chelnerul: “Ne pare rau, bucatarul trebuie sa plece, nu va mai pot face decat nota.” Serios? Voi nu vreti bani? Vreti sa mai venim aici? Totusi am ocupat 3 apartamente si 6 camere. Aceasta pensiune nu stie sa faca bani.
Lucru care m-a socat efectiv a fost urmatorul: Am fost plecati in acea zi la un curs, iar seara cand am revenit la pensiune, chelnerul care era si piccol si receptioner, m-a anuntat senin ca mi-au schimbat camera. Da, exact cum ati auzit, m-au mutat din camera mea fara stiinta mea. Mi-au mutat toate hainele si lucrurile personale fara stiinta mea. Toate hainele din sifonier au fost ingramadite in valiza, valiza inchisa si mutata in alta camera, la comun cu alti colegi.
Asadar, poze o sa aveti de la camera single (prima in care am dormit o noapte) si dintr-un apartament in care am dormit 2 nopti impreuna cu alti 2 colegi.
A iesit scandal monstru la pensiune terminata cu plangere facuta impotriva lor la ANPC, MT si ANAT. Am vrut sa sun si la politie, insa m-au linistit niste colegi.
Explicatia lor a fost ca au avut rezervare pe acea camera si ca au fost nevoiti sa elibereze camera pentru altcineva.
O alta chestia care m-a deranjat a fost ca in primele 2 dimineti micul dejun a fost cu mancare la farfurie. Adica ajungeam la masa si iti puneau farfuria in fata cu oua ochiuri, branza, rosii, ceva mezeluri, un pahar de suc. A treia noapte, surpriza... bufet suedez, de ce? Cu o seara in urma ca a venit un grup de spanioli care au ocupat 2 camere. Pai nu dam si noi bine? Pai nu punem si noi bufet suedez sa impresionam turistii spanioli? Punem cum sa nu punem.
Piscina nu exceleaza, iar zona de relaxare este destul de ok.
Costul total al celor 4 zile si 3 nopti, 8190 lei/grup. (Cazare + 3 mese) - 15 persoane.
Trimis de bartaiomu in 02.02.20 13:07:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bartaiomu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.09693500 N, 25.77259300 E - neconfirmate încă
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
@bartaiomu: Cum adica, sa-ti mute bagajul fara stirea ta!
Merita sa chemi politia, zau asa.
Macar sa-i fi bagat un pic in sperieti, sa le fi spus ca ai avut in camera un Rolex de 10.000 E! Si un costum asortat la Rolex, si o geanta de nu stiu care!!!
Cum ar fi reactionat oare?
@adrianaglogo: Am intrat in camera si am gasit alte haine. Erau hainele unei femei. Prima data am crezut ca am gresit camera, dupa ce am iesit din camera m-am blocat in fata usii, nu stiam ce se intampla. Am intrat din nou si am cautat bagajul, nu mai era, m-am uitat in sifonier, camasile disparusera. Am crezut ca am fost pradat .
Apoi am mers la Receptioner /picol / ospatar si l-am intrebat de bagaj. A zis senin ca sunt in apartamentul din cladirea din spate, ca avea camera rezervata pentru altcineva si ca persoanele au ajuns si au mutat bagajele ca sa faca curatenie. Am facut o criza de nervi pe loc.
Dupa am facut plangeri la organele abilitate pe mail. Nu am primit raspuns nici pana acum.
- Sep.2014 Totul pentru neliniște și nerelaxare — scris în 28.09.14 de Dorinbruma* din BRAILA - nu recomandă
- Jun.2013 Recomand cu caldura oricui se afla in zona — scris în 19.06.13 de mihai007 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Ne-am simtit foarte bine — scris în 22.08.12 de Angelinne din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Este ok, cu cateva dezavantaje — scris în 29.10.11 de Angelinne din BUCURESTI - RECOMANDĂ