Gazde cu deosebit bun simt si foarte atente
Am cautat sa fugim o noapte din Bucuresti, sa gasim liniste si sa ne destindem de la firberea orasului. Am gasit gazde cu mult bun simt si foarte primitoare.
Recunosc ca prietenii nostri au fost ceva mai pretentiosi decat noi. Gazdele noastre au avut grija sa le asigure tot confortul asa incat sa se simta bine si sa primeasca ce si-au dorit.
Masa a fost delicioasa, [regatita in stil ardelenesc. Am mancat niste hribi... dementiali! Pe la noi nu se prea fac si am fost foarte incantata sa degustam bunataturi de padure pregatite in casa.
Poate doar micul dejun ar mai putea primi ceva imbunatatiri. Daca gazda noastra ar pregati bunatati in stil traditional - gen omleta taraneasca, ochiuri cu sunculita sau alte asemenea - cred ca ar fi fost perfect.
Oricum garantat ne mai intoarcem ca Sambata este o zona care ne place, dar nu gasisem un loc in care sa ne simtim si bine.
Si daca nu ma insel eu, am inteles ca mai aveti o pensiune ceva mai sus pe panta muntelui si ne gandim sa vedem mai spre vara cum arata Sambata privita ceva mai de sus :);)
Va multumim pentru cazare, doamna, va dorim sanatate si sper sa fi scapat de problemele prin care treceati la momentul sosirii noastre.
P. S. : am acordat nota 8 pentru Cadrul natural datorita infrastructurii inexistente. Vreau doar sa adaug ca primarul este o rusine fiindca drumurile localitatii (statiunii pana la urma) arata mai rau ca cele forestiere! Insa ne incapatanam sa revenim pentru ca zona merita si noua ne place mai salbatic putin, insa asta nu inseamna si rudimentar sau in bataie de joc
Trimis de bunea.amalia* in 08.03.13 21:21:09
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SÂMBĂTA de SUS [BV]. A mai fost în/la: Sarmiszegetusa, Capalna, Arieseni, Zalau, Tasnad, Capataneni, Poiana Marului, Sebes, Slanic Prahova, Curtea de Arges, Transfagaran, Transalpina, Litoral, Valea Prahovei, Bran-Moeciu
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bunea.amalia*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.69777200 N, 24.81325300 E - neconfirmate încă
@bunea.amalia: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jul.2014 Sedere placuta, camera curata — scris în 25.07.14 de miruna2010 din CANADA - RECOMANDĂ
- Oct.2012 Un weekend minunat — scris în 08.10.12 de mihaelapopescu din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2012 Amintire placuta — scris în 15.01.12 de dan13 din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Oct.2011 Un week end excelent..... — scris în 03.11.11 de Laura Maria din BUCURESTI
- Oct.2011 Un sejur minunat! — scris în 31.10.11 de gabriela30 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2011 Drept la replica - Buna ziua tuturor! — scris în 10.03.11 de casa ardeleana din SâMBăTA DE SUS [BV]
- Oct.2010 Relaxare si... adrenalina! — scris în 10.10.10 de kikiritzi din BRăDENI [SB] - RECOMANDĂ