Superb!
Am fost foarte impresionati de primire, servire, servicii.
Locatia este superba, rustica, camere spatioase, curate, frumos decorate in acelasi stil rustic cu balcon, bai curate, utilate complet.
Mancarea este delicioasa!
Proprietarii si personalul extraordinar de amabili, prietenosi si primitori... Intr adevar chiar li se potriveste deviza lor : "Vii turist si pleci prieten! " Felicitari proprietarilor!
Ne am simtit foarte bine si cu siguranta vom reveni cu drag!
Casa Ardeleana a devenit locatia noastra preferata din Predeal! Recomand cu caldura!
Trimis de daiana kir in 20.09.15 10:49:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (daiana kir); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@daiana kir: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar ilustra perfect textul, fiind mai mult decât binevenite. Sunt întotdeauna căutate şi apreciate de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=7730
- Dec.2016 Vom reveni cu drag — scris în 30.04.17 de tantan din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2016 Super incantata! — scris în 22.12.16 de Alexandraaaa din DOROHOI - RECOMANDĂ
- Jan.2016 Voi reveni cu drag! — scris în 09.01.16 de tomagabriel din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Recomand cu caldura — scris în 19.06.14 de CatalinM din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2014 Superb — scris în 18.05.14 de wanna123 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2014 Dezamagitor este putin spus — scris în 09.02.14 de johnny1988q din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2013 Pacat, ca ar fi putut sa fie totul bine — scris în 31.08.13 de tineri din IAşI - nu recomandă