Dupa o perioada plina de stres am hotarat sa mergen undeva sa ne relaxam, am nimerit din intamplare la Casa Apolodor unde am fost intampinati de o gazda nemaipomenita.
Curtea pensiunei este o minune, pentru cei cu copii este nemaipomenita. Este spatiu de joaca, parintii pot sta sa se relaxeze la numeroasele mese din lemn fara sa duca grija copiilor.
Exista si o piscina pe care noi nu am putut sa o folosim pentru ca nu a fost asa cald afara.
Masa a fost pregatita de gazda noastra, mancarea a fost foarte buna si mai mult decat suficienta.
Baiatul meu de 6 ani a fost si el la fel de incantat ca si mine pentru ca a putut face tot ce a vrut.
Puteti sa veniti si cu mancarea dumneavoastra aveti o bucatarie mare pusa la dispozitie in curte sunt 3 gratare de piatra amenajate.
Pentru noi a fost o iesire nemaipomenita.
Pensiunea se afla la 18km de Salina care trebuie sa va spun ca merita vizitata, baiatul meu dupa trei ore state in mina nu a mai avut nasul deloc infundat.
Merita sa faceti o vizita la Casa Apolodor.
Trimis de monica cotan in 15.07.13 21:49:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (monica cotan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@monica cotan: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mutat la rubrica "Pensiunea Casa Apolodor [Dumbrăvești]" (deja existentă pe sait); şters rubrica dublură creată de autor
- Aug.2014 O experienta inedita — scris în 19.08.14 de ILINCA GEORGETA din MORENI,DAMBOVITA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Minunat — scris în 19.11.13 de ionela felicia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Prima teapa din 'cariera'... — scris în 26.08.13 de iulian68 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2013 Un loc unde va puteti simti minunat! — scris în 16.09.13 de pandutza din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Minunat — scris în 15.09.13 de sorindinizul din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Un peisaj de basm! — scris în 17.07.13 de Magda-Valeriu din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- May.2013 O vacanta incantatoare! — scris în 12.07.13 de ciury01 din BUCURESTI - RECOMANDĂ