Nici nu va ganditi sa mergeti acolo!
NEVER, NEVER nici macar sa nu opriti la aceasta asa zisa pensiune, este lugubru, zici ca intri in cavou, mizerie crunta, mirosuri pestilentiale, camere in care bazaie mustele, personalul miroase de-ti muta nasul. Cred ca cei care au pus comentariile de dinainte le-au pus in bataie de joc... [***]
Oare, intreb pe cei abilitati, aceasta pensiune are aprobare de functionare?
Trimis de elenda in 02.07.12 11:16:41
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elenda); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articolul va fi publicat fara note, pentru ca nu ati fost cazati efectiv la aceasta unitate.
E de apreciat munca omului, interesant ceea ce a facut acolo.
Am fost acolo si am avut un melange de sentimente, de la usoara incantare, claustrofobie, sila, iar mai apoi un dor nebun de duca. Si ordinea nu este aleatorie.
Ceea ce este acolo nu are nicio legatura cu ideea de servicii, de ospitalitate, de respect pentru cel ce alege sa-si cheltuiasca banii intr-o asemenea locatie, ci are legatura strict cu bataia de joc.
Fara suparare, domnu' patron, dar invata sa-ti pretuiesti clientii nu prin fariseismul aratat, ci prin calitatea serviciilor, daca ai ales sa activezi in zona turism!
@nasser: dacă ați fost cazați acolo, ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Poţi folosi linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"
- Aug.2014 O experienta inedita — scris în 19.08.14 de ILINCA GEORGETA din MORENI,DAMBOVITA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Minunat — scris în 19.11.13 de ionela felicia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Prima teapa din 'cariera'... — scris în 26.08.13 de iulian68 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2013 Un loc unde va puteti simti minunat! — scris în 16.09.13 de pandutza din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Minunat — scris în 15.09.13 de sorindinizul din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Un peisaj de basm! — scris în 17.07.13 de Magda-Valeriu din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Un week-end minunat — scris în 15.07.13 de monica cotan din BRAILA - RECOMANDĂ