Am fost placut impresionata sa observ ca, se si investeste in pensiunile din Romania. La Casa Ana am gasit cateva schimbari in bine, anul acesta.
Am avut de ales intre 2 camere, ambele renovate, cu cabina cu hidromasaj (functionala) si balcon. Am ramas la etajul 2, camera 9, semnalul wi-fi fiind mai puternic.
Camera curata, calduroasa, placut mirositoare, dotata cu frigider mediu, tv, uscator par, apa calda non stop. In sifonier am gasit perne si paturi de rezerva, de care insa nu am avut nevoie.
Tot la al doilea etaj, am fost informata ca exista si o bucatarie pentru oaspeti, cu o plita electrica, farfurii, cani, pahare, tigai, cuptor microunde, cam tot ce iti trebuie sa iti faci o cafea sau o friptura. Poate ca exista si anul trecut, nu am de unde sa stiu, pentru mine a fost o noutate. Bucataria era mare pe lungime, daca nu ma insel, am vazut 2 sau 3 mese cu scaunele aferente. Si in bucatarie se face curat zilnic, cu atat mai mult, cu cat unii oaspeti ai pensiunii, uita ca trebuie sa faca curat in urma lor.
O noutate a fost si la restaurant : s-a schimbat bucatarul! In consecinta, am mancat in pensiune in fiecare seara, uneori chiar si la pranz, osciland intre o pizza delicioasa cu blat subtire, aripioare la ceaun bine facute, carne porc sau pui cu un sos minunat de usturoi si mamaliguta, ciorbele au fost de asemenea minunate. Kinderul a ramas fixat pe snitel de pui, care era mare cat toata farfuria. Portia de papanasi m-a inspaimantat : imensa, cum nu mi-a mai fost dat sa vad pana acum pe undeva. M-am delectat in cateva randuri si cu o zacusca cu ciuperci, (care chiar avea ciuperci) facuta in casa, tocata mare si chiar aspectuasa. Preturile de bun simt, fata de restaurantele de la baza partiei.
Chiar tin sa laud bucatarul de anul acesta, si sper sa nu paraseasca restaurantul pensiunii pe viitor.
Camerele de pe spate au vedere la calea ferata, si desii pensiunea este dotata cu termopane, cei mai sensibili, probabil or sa fie deranjati de vibratiile trenului. Noi nu am avut probleme, am dormit linistiti, fiind rupti de oboseala in fiecare seara.
Revin cu alte detalii : rezervarea facuta telefonic, fara plata avans. Nu mi s-au cerut banii inainte de a ma acomoda in camera si de a ma bucura un pic de partia Clabucet. Masina a ramas in fata pensiunii gratis. Paznicul de noapte, m-a ajutat si de aceasta data la o manevra mai greu de executat pentru mine :)).
In concluzie, continui sa recomand aceasta pensiune din mai multe motive : pretul avantajos, locatia (pe DN 1, la doar 3,4 minute de partie) curatenie, bucatarul. Trebuie sa ii multumesc si minunatei doamne care ne-a servit la restaurant, Flori, aceasta avand muuuulta rabdare cu kinderul meu din dotare.
Si de aceasta data, am parasit Casa Ana cu parere de rau, caci vacanta a fost prea scurta, iar noi ne-am simtit aici ca acasa, dar cu siguranta o sa ne revedem!
Trimis de rmnk in 12.01.15 00:26:05
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rmnk); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2015 O pensiune OK! — scris în 14.09.15 de gigiv din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Cazare ok, dar stai sa vezi... — scris în 20.11.15 de mugur007 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2015 O experienta minunata! — scris în 06.03.15 de andromeda din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Casa Ana (Verde) — scris în 07.07.14 de rmnk din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2013 Foarte amabili — scris în 11.02.13 de alexandra07 din MANGALIA - RECOMANDĂ
- Feb.2011 Pensiunea Casa Ana (Verde) — scris în 26.02.11 de djpedros din GALATI - RECOMANDĂ
- Jan.2010 Am mai fost acolo... — scris în 13.01.10 de gabilove din BUCURESTI - RECOMANDĂ