am fost cazat un week-end la aceasta pensiune, iata si impresiile mele:
pensiunea este foarte usor de localizat, cum vii dinspre busteni, pe partea dreapta, la 100 m de drumul care duce spre partie. au parcare proprie pentru 4 sau 5 masini, la parter e o mica receptie, au restaurant propriu, camerele sunt spatioase, curate, caldura la discretie (am avut caloriferul inchis tot timpul si cu toate astea in camera a fost cald, cand am pornit caloriferul deja nu se mai putea respira). in apropiere exista cateva mini-market-uri de unde se pot face cumparaturi, partia e la cateva minute de mers pe jos
pe scurt, daca nu esti o persoana pretentioasa si iti petreci majoritatea timpului pe partie aceasta pensiune reprezinta o buna alegere din perspectiva raportului pret/calitate
as avea de facut totusi cateva observatii:
- prin spatele pensiunii trece calea ferata si simti toate trenurile care circula. daca le poti ignora nu e chiar atat de deranjant
- mancarea din restaurant nu a reusit sa ma impresioneze
- camerele au gresie pe podea (aviz celor pretentiosi)
Trimis de djpedros in 26.02.11 16:48:49
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (djpedros); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Corect! Si noi am fost cazati la Casa Ana! E o locatie ok pt cei care nu vin la munte sa stea in camera!
As mai adauga insa inca ceva: incercati sa va aratati mai pretentiosi, primiti o camera mai buna la acelasi pret! ! Am aflat despre asta cand dupa ce am intrebat daca mai au si altfel de camere, receptionera ne-a dus la alt etaj si peisajul s-a schimbat! Un sfat: vedeti toate camerele disponibile!
Un punct minus- terasele sunt comune!
pentru ca am stat doar o singura noapte nu prea am putut emite pretentii, am fost multumiti ca pretul era destul de bun si partia aproape. dar o sa avem in vedere pe viitor sfatul tau. multumesc!
Noi am fost de 2 ori cazati la ei, pt cei care vor sa serveasca ceva sau sa asculte muzica la subsol exista un bar, nu prea e deschis decat cand e full restaurantul, dar puteti sa incercati! (daca stiti deja de el calea e mai usoara) !
- Sep.2015 O pensiune OK! — scris în 14.09.15 de gigiv din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Cazare ok, dar stai sa vezi... — scris în 20.11.15 de mugur007 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2015 O experienta minunata! — scris în 06.03.15 de andromeda din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Am revenit la Casa Ana! — scris în 12.01.15 de rmnk din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Casa Ana (Verde) — scris în 07.07.14 de rmnk din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2013 Foarte amabili — scris în 11.02.13 de alexandra07 din MANGALIA - RECOMANDĂ
- Jan.2010 Am mai fost acolo... — scris în 13.01.10 de gabilove din BUCURESTI - RECOMANDĂ